пʼятниця, 14 травня 2010 13:27

Бекхем поїде на ЧС-2010 асистентом Капелло

Бекхем поїде на ЧС-2010 асистентом Капелло

Колишній капітан збірної Англії Девід Бекхем, як і очікувалося, поїде на чемпіонат світу в Південній Африці в складі "Трьох Львів", який стартує в червні, от тільки його роль виявиться дещо іншою, ніж очікувалося ще кілька тижнів тому.

Оскільки 35-річний футболіст не може зараз грати через травму Ахілла, головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло не може розраховувати на його досвід і вміння безпосередньо в самій грі, проте італійський фахівець знайшов нове застосування якостям Девіда.

На час поїздки в ПАР Бекхему було запропоновано увійти до тренерського штабу збірної, де він буде посередником між тренером і гравцями, а також буде асистувати під час тренувань. Ця пропозиція цілком влаштувала колишнього капітана Англії.

При цьому Капелло акцентував увагу, що Бекхем стане дуже корисною людиною в команді, а не тільки відомою прикрасою. Італійський наставник "Трьох Львів" планує, що Девід також допоможе йому ліквідувати нестачу навичок спілкування і буде більш доступно доносити вимоги тренера гравцям.

Враховуючи, що раніше вони разом успішно попрацювали в мадридському "Реалі", Бекхем напевно добре обізнаний в методах тренера, а тому зможе пояснити окремим гравцям, чого саме від них вимагає Капелло.

За матеріалами Британский футбол

Зараз ви читаєте новину «Бекхем поїде на ЧС-2010 асистентом Капелло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути