Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2013 10:09

Бейонсе зізналася, що співала на інавгурації Обами під фонограму

Бейонсе зізналася, що співала на інавгурації Обами під фонограму
Співачка зазначила, що не могла дозволити собі допустити помилку Фото: lenta.ru

Популярна американська виконавиця Бейонсе виступила з коментарями з приводу чуток, що вона виконала державний гімн під фонограму під час інавгурації президента Барака Обами. Артистка зізналася, що дійсно співала "під фанеру", проте зазначила, що не бачить в цьому нічого поганого.

Нагадаємо, гучний скандал навколо Бейонсе вибухнув незабаром після інавгурації Барака Обами. Із заявою, що співачка виконала гімн Америки "під фанеру", виступила прес-секретар оркестру Військово-морської піхоти США Крістен Дюбуа. Вона повідала, що діва "насправді не співала", і уточнила, що "знає, чому було прийнято таке рішення".

Однак потім стала з'являтися досить суперечлива інформація. Спочатку Дюбуа нібито розповіла Бейонсе, що вона буде співати під фонограму після її репетиції з оркестром за день до інавгурації. Потім в заяві морської піхоти повідомлялося, нібито "у пані Ноулз-Картер не було жодної можливості репетирувати з оркестром до інавгурації, так як живий виступ для таких гучних подій досить необачний".

Глядачі на інавгурації помітили, що під час виконання державного гімну Бейонсе витягла "вухо", залишивши його висіти на плечі, що багатьом здалося дивним. Проте трохи пізніше, після заяви, що Бейонсе співала "під фанеру", представники оркестру Військово-морської піхоти виступили з досить туманним повідомленням, що в їхній організації "ніхто не в змозі оцінити, чи є виконання співачки живим або заздалегідь записаним". Офіційний представник Бейонсе, як і сама виконавиця, зберігали мовчання щодо цієї історії, яка в соціальних мережах на Заході вже обросла скандальним ореолом. Справа в тому, що багато шанувальників Бейонсе, дізнавшись, що вона співала державний гімн під фонограму, заявили, що розчарувалися у своєму кумирі, і почали її лаяти на всі лади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе потрапила в скандал з фонограмою на інавгурації Обами

І ось нарешті Бейонсе все ж вирішила прокоментувати галас. Артистка виступила із заявою, що дійсно співала під фонограму. У своє виправдання вона заявила, що просто не могла дозволити собі допустити помилку в такий відповідальний момент. А для того, щоб просто добре відрепетирувати гімн з оркестром, у неї і зовсім не було часу. "Тут йшлося про президента і інавгурацію, і я хотіла змусити його і всю мою країну відчути гордість. Тож було вирішено включити вже готовий запис, якому я підспівувала. Це дуже поширений спосіб в музичній індустрії", - зазначила Бейонсе.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе зізналася, що співала на інавгурації Обами під фонограму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути