середа, 23 січня 2013 18:00

Бейонсе потрапила в скандал з фонограмою на інавгурації Обами
5

Відома американська виконавиця Бейонсе потрапила в скандал. Незабаром після того, як вона заспівала державний гімн на інавгурації Барака Обами, стали з'являтися повідомлення, що артистка співала під фонограму.

Із заявою, що співачка Бейонсе виконала гімн Америки "під фанеру", виступила прес-секретар Оркестру військово-морської піхоти США Крістен Дюбуа. Вона повідомила, що діва "насправді не співала", і уточнила, що "знає, чому було прийнято таке рішення".

Однак потім стала з'являтися досить суперечлива інформація. Спочатку Дюбуа нібито розповіла Бейонсе, що вона буде співати під фонограму після її репетиції з оркестром за день до інавгурації. Потім в заяві морської піхоти повідомлялося, нібито "у пані Ноулз-Картер не було жодної можливості репетирувати з оркестром до інавгурації, так як живий виступ для таких гучних подій досить необачний".

"Кожен музичний твір, запланований для подібних заходів, завжди попередньо записується на випадки низьких температур, відмови обладнання або пом'якшуючих обставин", - цитує повідомлення CNN.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Барак Обама цілував свою дружину під час танцю на інавгураційному балу

Сама Крістен Дюбуа пояснила, що фонограма не є чимось "незвичайним" і що записи музичного виконання до церемонії інавгурації є необхідністю у випадку, якщо щось піде наперекосяк. "Ми всі знаємо, що Бейонсе може співати, а оркестр грати. Я була з групою впродовж 14 років. Це не рідкість", - розповіла Дюбуа. Глядачі на інавгурації помітили, що під час виконання державного гімну Бейонсе витягла "вухо", залишивши його висіти на плечі, що багатьом здалося дивним.

Проте трохи пізніше, після заяви, що Бейонсе співала "під фанеру", представники Оркестру військово-морської піхоти виступили з досить туманним повідомленням, що в їхній організації "ніхто не в змозі оцінити, чи є виконання співачки живим або заздалегідь записаним". Офіційний представник Бейонсе, як і сама виконавиця, зберігають мовчання щодо цієї історії, яка в соціальних мережах на Заході вже обросла скандальним ореолом.

Справа в тому, що багато шанувальників Бейонсе, дізнавшись, що вона співала державний гімн під фонограму, заявили, що розчарувалися у своєму кумирі, і почали її лаяти на всі лади. Між тим представники інших знаменитостей, які також брали участь у церемонії інавгурації, Келлі Кларксон та Джеймса Тейлора, заявили, що їхні підопічні виступали виключно наживо.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе потрапила в скандал з фонограмою на інавгурації Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути