Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2013 14:37

Бейонсе запалила сцену на Суперкубку
12

Після виступу під фонограму на інавгурації Барака Обами Бейонсе Ноулз просто зобов'язана була реабілітуватися. І співачці вдалося зберегти за собою титул королеви R'n'B після виступу на Суперкубку американської Національної футбольної ліги.

Бейонсе не підвела. Вона влаштувала дійсно ефектне шоу. Живе виконання улюблених хітів, феєрверки, ефектні сексуальні вбрання.

Отже, на сцені зірка з'явилася в шкіряному корсеті і спідниці зі шкіряних мережив (над костюмами постарався не дуже відомий нью-йоркський дизайнер Rubin Singer). Для розігріву вона послала повітряний поцілунок публіці і виконала хіт Crazy in Love. На сцені до зірки приєдналися її колеги з поп-тріо Destiny's Child Келлі Роуленд і Мішель Вільямс. Келлі вибрала досить мінімалістичне шкіряне боді, а Мішель одягла чорний топ зі шкіряною спідницею.

Артистка виклалися по повній програмі. Дівчата запально танцювали, виконуючи такі композиції, як End of Time і Baby Boy.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бейонсе в міні-сукні довела, що вміє співати без "фанери"

Між іншим, організація виступу Бейонсе обійшлася адміністрації стадіону приблизно в мільйон доларів. Причому витрати частково покрила сама співачка.

На думку оглядачів, шоу вдалося. І не тільки завдяки Бейонсе, але і ретельно продуманим спецефектам на кшталт феєрверків і величезного екрану позаду діви, на якому демонструвалися уривки з відеокліпів зірки.

Що ж стосується спроби возз'єднання Destiny's Child, то тут думки критиків розійшлися. Багато хто вважає, що Бейонсе попросту перетягнула ковдру на себе. Келлі і Мішель практично не було чути, і фактично їм випала роль "дівчини з підтанцьовки". Деякі журналісти навіть зауважили, що поява Роуленд і Вільямс на сцені в компанії Ноулз було не надто вдалою думкою організаторів шоу.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе запалила сцену на Суперкубку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути