Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2013 14:09

Бейонсе розповіла про викидень

Бейонсе розповіла про викидень
Від горя співачку врятувала робота Фото: etoday.ru

Популярна співачка Бейонсе в минулому році стала щасливою мамою. Первістку зірки Блю Айві вже рік, але лише зараз артистка зважилася розповісти про свою трагедію, яка сталася кілька років тому.

У документальному фільмі HBO під назвою Life Is But a Dream знаменитість відверто розповіла про те, як пережила викидень.

"Приблизно три роки тому я завагітніла вперше, - поділилась зірка. - Мені здавалося, я чула биття маленького сердечка, і для мене це було найпрекраснішою музикою на світі. Я підбирала ім'я, представляла, на кого буде схожий малюк... Я була повністю поглинена майбутнім материнством".

На жаль, але на першому ж триместрі у співачки стався викидень. "Я прилетіла до Нью-Йорка, відвідала лікаря, і мені сказали, що серце не б'ється. Буквально за тиждень до цього лікар говорив, що все чудово. Але раптом сердечко перестало битися".

Вперше про викидень Бейонсе розповів Джей-Зі у пісні Glory, записаної на честь народження Блю Айві в січні минулого року.

Бейонсе та її чоловік Джей-Зі тоді постаралися не повідомляти про своє горе. Співачка спробувала впоратися із відчаєм, з головою пірнувши в роботу. Це допомогло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе зізналася, що співала на інавгурації Обами під фонограму

"Я попрямувала в студію і записала одну з найсумніших пісень у своєму житті, - розповіла артистка, але не уточнила назву композиції. - І ця пісня стала першою для мого нового альбому. Вийшло щось на зразок терапії".

У 2011 році Бейонсе завагітніла знову. За її словами, вона була неймовірно рада, хоча десь у душі таївся страх. "Бути при надії - це те ж саме, що бути закоханою, - вважає зірка. - Ви шаленієте від радості і готові поділитися нею з усіма. Немає слів, якими можна описати щастя, коли всередині тебе росте малюк. А яка це радість, коли він штовхається в перший раз".

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе розповіла про викидень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути