Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2011 18:02

Батька Ліндсі Лохан заарештували за побиття співмешканки

Батька Ліндсі Лохан заарештували за побиття співмешканки

Батько голлівудської акторки Ліндсі Лохан Майкл в черговий раз заарештований за підозрою в побитті співмешканки, повідомляє у вівторок сайт телеканалу CNN з посиланням на поліцію американського штату Флорида.

У понеділок увечері в місцеву поліцію надійшов дзвінок з будинку Майкла Лохана із заявою про домашнє насильство. Прибулі на місце події співробітники поліції затримали Лохана і доставили його до поліцейської дільниці.

У зв'язку з аналогічним злочином Майкл Лохан був затриманий минулого березня. Тоді його також підозрювали в нанесенні тілесних ушкоджень своїй співмешканці, зазначає телеканал.

Дочку Майкла, 25-річну актрису Ліндсі Лохан, в 2007 році засудили до трьох років умовного ув'язнення за два випадки керування в нетверезому стані, пізніше цей термін був продовжений ще на рік. У травні 2010 року суд Лос-Анджелеса зобов'язав актрису регулярно здавати проби на алкоголь і наркотики і носити спеціальний "антиалкогольний" браслет. На початку липня 2010 року суд визнав Лохан винною в тому, що вона пропустила сім лекцій про шкоду алкоголю, і засудив її до 90 днів в'язниці. Однак через 14 днів суд вирішив звільнити її достроково за умови, що вона пройде курс реабілітації.

У середу поліцейські знову наділи наручники на 25-річну Лохан після того, як суд постановив посадити її за грати через порушення умов відбування покарання.

Лохан в рамках умовного терміну виконувала громадські роботи в притулку для жінок. Проте суддя Стефані Саутнер скасувала його через порушення в роботі Лохан.

Лохан була звільнена під заставу в 100 тисяч доларів і, за рішенням суду, зобов'язана до 2 листопада відпрацювати 16 годин в морзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько нацькував на Ліндсей Лохан поліцію

На публіці стосунки батька та дочки Лохан вже кілька років здаються натягнутими, зазначає CNN.

Зараз ви читаєте новину «Батька Ліндсі Лохан заарештували за побиття співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути