вівторок, 29 березня 2011 09:33

Ліндсей Лохан відмовиться від свого прізвища через батька

Ліндсей Лохан відмовиться від свого прізвища через батька

Ліндсей Лохан має намір відмовитися від свого прізвища, повідомляє PopEater з посиланням на матір американської актриси Діну Лохан. За словами співрозмовниці видання, в майбутньому артистка планує іменуватися просто Ліндсей, не приписуючи до імені прізвище (наприклад, за такою ж схемою колись вчинили співачки Мадонна і Бейонсе).

Як зазначає видання, раніше Лохан вже подумувала відмовитися від прізвища, і ось тепер остаточно зважилася на це. Джерела, близькі до актриси стверджують, що на прийняття рішення вплинув нещодавній арешт її батька Майкла Лохана за звинуваченням в побутовому насильстві (на батька актриси поскаржилася його колишня кохана Кейт Мейджор).

"Ніхто з родини Ліндсей не хоче мати нічого спільного з Майклом. Вони навіть не хочуть носити його прізвище", - пояснило одне з джерел.

Мати і молодша сестра Ліндсей також планують відмовитися від прізвища Лохан. Вони збираються користуватися дівочим прізвищем матері Ліндсей, Салліван.

Дізнавшись про рішення актриси та її родичок, Майкл Лохан заявив, що не вірить у серйозність наміру дочок і колишньої дружини. Батько артистки зазначив, що йому було боляче почути новину про рішення дочки відмовитися від його прізвища, але при цьому він висловив упевненість в тому, що вона не піде на цей крок. Сама Ліндсей поки не прокоментувала ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсей Лохан відмовиться від свого прізвища через батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути