понеділок, 04 жовтня 2010 10:47

Басков залишився без квартири через звільнення Лужкова

Басков залишився без квартири через звільнення Лужкова

Співака Миколу Баскова дещо засмутив факт того, що він не отримає житло, яке йому колись пообіцяв екс-мер Москви Юрій Лужков.

"Просто Юрій Михайлович зі сцени сказав:"Дамо Баскову квартиру". Підписав резолюцію, від нього більше нічого не залежить, це вже інші люди, які повинні виконувати укази мера. Мені здається, не мер винен, а ті люди. У мене до мера ніяких взагалі претензій немає. Я його завжди любив і поважав. Я засмучений, що він пішов, бо вже точно її не отримаю", - поскаржився Микола під час шоу гала-шоу МУЗ-ТВ "Мы Умеем Зажигать!"

До речі, співак зараз живе у своєї коханої, телеведучої і новоспеченої співачки Оксани Федорової.

Басков також наголосив, що він просив не квартиру і не стояв у черзі, де стоять багатодітні сім"ї, а просив продати хоча б за ціною міста музичну студію.

"І Юрій Михайлович стримав своє слово, він підписав резолюцію. Я сказав, що я її куплю, тільки не з тієї високій ціні, у мене не таке багате минуле і не таке матеріальне становище, щоб я міг дозволити собі квартиру в центрі Москви за шість мільйонів".

У своєму незавидному матеріальному становищі співак частково звинувачує музичних піратів.

"Ми через це ходимо по світу з простягнутою рукою, тому що ми створюємо продукт, а нас грабують, - обурено повідав Басков.

За його словами, ввечері заспіваєш пісню на телебаченні, а вранці вона вже продається.

"Прикро, що у нас так відбувається. Я давно не випускаю диски. Краще в Інтернеті вже нехай скачують за 99 центів. Або на концерти приходять. Спасибі, люди добрі!", - наголосив Басков.

Відзначимо, Президент Росіїї Дмитро Медведев звільнив Лужкова через "втрату довіри".

В свою чергу близький друг колишнього градоначальника Йосип Кобзон раніше заявляв, що екс-мер Москви Юрій Лужков має намір оскаржити рішення про відсторонення його від посади в суді.

"Дни.ру"

Зараз ви читаєте новину «Басков залишився без квартири через звільнення Лужкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути