Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2019 10:10

Бандури, грув і оперний спів: яким був другий ефір "Голосу країни"

Бандури, грув і оперний спів: яким був другий ефір "Голосу країни"
"Шпилясті кобзарі" прийшли на конкурс, аби привернути увагу до можливого закриття Стрітевського педагогічного коледжу кобзарського мистецтва. Фото: Youtube

Шпилясті кобзарі, мама 2 дітей, виконуюча хардрок, дівчина з Вишгорода з голосом ангела - відбувся другий ефір етапу "Вибір наосліп" 9 сезону Голос країни.

У другому ефірі глядачі познайомилися з творчістю колишніх студентів Стрітевського педагогічного коледжу кобзарського мистецтва - учасників гурту "Шпилясті кобзарі". Хлопці виконали свою версію "Щедрика" на бандурах. До них повернулися Потап і Дан Балан. Хлопці обрали команду Потапа.

Ще одним відкриттям ефіру стала мама 2 малюків Вікторія Ягич із Черкаської області, яка виконала у стилі грув Enter Sandman - Metallica.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким був перший ефір шоу "Голос країни 9"

У цьому ефірі дуже багато гостей із інших країн: Даніель Швець із Молдови, Гюльназ Хасанова з Автономної республіки Татарстан, РФ, Анастасія Каманіна з міста Дубна, Московська область, РФ.

Також глядачі почули історію Дана Балана про те, яким худорлявим він був і ніяк не міг видужати. Він продовжив фліртувати з Тіною Кароль та першим скористався нововведенням сезону - кнопкою блокувати конкурента, таким чином, вивівши з гри Дмитра Монатіка.

У цьому ефірі Monatik набрав до своєї команди відразу 5 учасників. Команда Тіни Кароль у другому ефірі поповнилася 2 учасниками. Потап - 3. А Дан Балан, хоч і повертався багато разів, але ніхто з учасників ефіру до його команди не пішов.

69-річна Лідія Горошко заспівала у шоу "Голос країни" і потрапила до команди Тіни Кароль. Перший ефір 9 сезону відбувся в неділю, 20 січня, на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Бандури, грув і оперний спів: яким був другий ефір "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути