понеділок, 21 січня 2019 09:27

Яким був перший ефір шоу "Голос країни 9"

Яким був перший ефір шоу "Голос країни 9"
Фото: instagram.com/goloskrainy_official

20 січня показали перший випуск шоу "Голос країни 9". У новому сезоні крісла тренерів зайняли Тіна Кароль, Потап, MONАTIK і Dan Balan.

"Новачки проти старожилів шоу: MONATIK і Dan Balan. Вперше у кріслі "Голосу країни" з'явилася світова зірка Dan Balan, номінант на "Греммі", чиї пісні співає Rihanna. Загадковий і непередбачуваний. За його участі "планети" нашого проекту вишикувалися в свій особливий парад. Dan присутній у залі, він прилетів спеціально на презентацію. І зараз разом із вами він вперше побачить себе у "Голосі країни". Саме так розпочнеться перший епізод тривалістю майже в 120 хвилин і в якому буде 12 яскравих героїв", - розповів головний продюсер проекту Володимир Завадюк.

Перший випуск шоу тренери відкрили запальним номером:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сила жінки в її слабкості" - Тіна Кароль приголомшила своїх фанів відвертим фото

Запам'ятався не лише тренерам проекту, але і глядачам виступ слабозорої дівчини Ксенії Бохчалової. З дитинства у неї проблеми із зором. Ксенія вибрала пісню Джамали "Крила" і зворушила тренерів. Обрала команду Тіни Кароль.

Здивував своїм аранжуванням пісні "У кінці греблі шумлять верби" 21-річний Андрій Хайат. Його оригінальне виконання не залишило суддів байдужими. Хлопець вибрав команду Тіни Кароль.

Наприкінці першого випуску в командах тренерів шоу вже було декілька учасників. Таким чином, у команді Дана Балана - 4 учасники, Тіни Кароль - також 4, у Потапа в команді вже 2 учасників і у MONATIK поки 1 учасник.

Монатік привідкрив завісу особистого життя. Артист, як і більшість із шоу-бізнесу, влаштував собі січневі канікули.

Зараз ви читаєте новину «Яким був перший ефір шоу "Голос країни 9"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути