пʼятниця, 03 грудня 2010 15:59

Астаф'єва зіграла у фільмі розлучницю (ФОТО)
5

Зірка Playboy Даша Астаф'єва дебютувала як актриса у фільмі "Закохані в Київ".

За сюжетом, героїня Даші опинилася в самому центрі любовного трикутника. Відразу два брати втратили через неї голову, залишили свої сім'ї і приїхали до Києва.

"Я завжди хотіла зіграти у фільмі дівчину, яка занурилася в бурхливі любовні переживання, - говорить Даша. - Напевно, тому я погодилася на роль, абсолютно не замислюючись".

"Закохані в Київ" - український аналог проектів "Париж, я тебе люблю" і "Нью-Йорк, я тебе люблю".

Даша зіграла киянку, в яку за сюжетом закохується москвич, роль якого виконав Ілля Ісаєв. Залишивши сім'ю в Москві, хлопець приїжджає до Києва, де у нього зав'язуються серйозні стосунки з головною героїнею. Перешкодити йому зробити головну помилку в житті намагається рідний брат героя, роль якого зіграв Олександр Яценко. Але, приїхавши на місце подій, сам без пам'яті закохується в Астаф'єву.

Спочатку, за сюжетом, у фільмі планувалися постільні сцени, і вони навіть були зняті. Але в останній момент режисер фільму Артем Семакін видалив всю еротику.

"Мене це трохи засмутило, - зізнається Даша. - Адже я ретельно готувалася пристрасно зіграти свою роль... Хоча, думаю, у мене і так все вийшло чудово".

Блик

Фото: прес-служби Mamamusic

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва зіграла у фільмі розлучницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути