понеділок, 27 вересня 2010 16:10

Даша Астаф"єва купила в лісі пентхауз

Даша Астаф"єва купила в лісі пентхауз

Учасниця групи NikitA Даша Астаф"єва активно зайнялася ремонтом в нових апартаментах.

"Я нарешті купила собі заміський пентхауз, і зараз зайнята його впорядкуванням. Це шикарний двоповерховий пентхауз з чотирма кімнатами, він знаходиться в лісі за містом. Купила я його ще перед Новим роком", - говорить Астаф"єва.

"Сума не така і велика, як я собі до цього уявляла. Він коштує дешевше, ніж квартири в центрі. Я дуже довго на нього збирала: всі гроші, зароблені в модельному і музичному бізнесі, відкладалися саме на квартиру", - говорить співачка.

Проте від ідеї купити квартиру в центрі Києва Даша не відмовляється.

"Я хочу купити маленьку квартиру в центрі, але трохи пізніше. Про неї ніхто не знатиме, туди я приходитиму сама і відпочиватиму від усіх", - говорить Даша.

"Ремонт вже доробляють будівельники, я їм іноді допомагаю. Нарешті знайшли з ними спільну мову, раніше все було складно. Ми дуже подружилися, вони дають мені багато порад, але я, як господиня, все одно роблю, як вважаю за потрібне", - сказала Даша.

Отож, за словами Даші, ремонт вже на фінішній прямій, і вона зараз активно займається підбором штор, меблів і посуду.

До речі, як зізналася модель, живе вона не одна: "До мене переїхав мій молодший брат Женя. Він допомагає мені у всіх питаннях, пов"язаних з ремонтом".

E-motion

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва купила в лісі пентхауз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути