четвер, 21 грудня 2017 15:02

Ассія Ахат вперше розповіла про жертву заради кар'єри
3

Українська скрипалька та співачка Ассія Ахат, яка нещодавно презентувала в столиці інструментальний альбом "All in", записаний в Америці з 16 кратним володарем Греммі Умберто Гаттіка, дала велике інтерв'ю музичному критику Ігорю Панасову. Артистка зізналася, що в 2011 році хотіла розпрощатися зі сценою і народити дівчинку.

"Стало питання руба: чи дитина, або пропозиція про співпрацю від відомого джазового композитора і музиканта Кріса Ботті. Чоловік тоді сказав:" Мені здається, як мама ти точно відбулася. А як музикант ще не досягла вершин, де хотіла б опинитися. Ти будеш страждати від того, що не доробила, чи не допрацювала ". Я образилася спочатку на нього. Я ж жінка, для мене особисте життя, сім'я найважливіше".

Також Ахат розповіла, що записати альбом в Америці не дорожче, ніж на батьківщині з українськими композиторами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ассія Ахат запише альбом з продюсером Мадонни

"Записати альбом в Америці не дорожче, ніж записати альбом з Костянтином Меладзе. Або з Віктором Дробишем. Або, тим більше, з Максом Фадєєвим", - зізналася Ахат.

На запитання, чи не засмутилася вона, що її альбом "All in", який був поданий на Греммі, не потрапив в номінації, Ассія відповіла так:

"Так, розхвилювалася, і це здивувало мене. Я людина не дуже-то амбітна, що не божеволіє з приводу кар'єри, чи не бореться, що не штовхається ліктями. Я ставилася до цього спокійно. Як до подій в паралельному світі. Я хоч і Близнюки за зодіаком, але характер у мене не імпульсивний, а з толком і розстановкою. Але один з членів академії надіслав таємно список заявок, які були подані на мої номінації. Коли я побачила величезні простирадла з сотнями імен, де в одній з рядків було дрібним шрифтом написано "Assia Ahhat - All-In", то все зрозуміла. Найскромніший список був приблизно з 360 претендентів, в більшості категорій їх було під тисячу. Я навіть не долістала до кінця ".

Наостанок Ахат розповіла, що коли вони з Іриною Білик дивляться конкурс Євробачення, то Іра заздалегідь знає, хто стане тріумфатором.

"Іра завжди вгадує переможця. А я дивлюся і не можу повірити, як ця людина може виграти. Немає у мене жилки, яка допомагає відчувати кон'юнктуру", - переконана Ассія Ахат.

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат вперше розповіла про жертву заради кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути