вівторок, 12 липня 2016 09:49

Ассія Ахат запише альбом з продюсером Мадонни
4

Фото: Прес-служба

Українська скрипалька уклала контракт з володарем премії "Греммі", музикантом Умберто Гатіка на запис диска.

Відома українська скрипалька Ассія Ахат після невеликого творчого тайм-ауту збирається повернутися на велику сцену, і вже готує сюрприз для справжніх меломанів. Найближчим часом Ассія запише альбом з американським музикантом і продюсером, володарем премії "Греммі" Умберто Гатіка. Ім'я цієї людини добре відомо на Заході, адже в різні роки Умберто працював з Майклом Джексоном, Мадонною, Тіною Тернер, Елтоном Джоном, Селін Діон, Мерайєю Кері, Уітні Х'юстон. Крім того, багато років він є одним і правою рукою Барбари Стрейзанд: саме Умберто співачка довіряє вести всі свої творчі справи.

Познайомилися Ахат і Гатіка ще рік тому в Лос-Анджелесі, там же і домовилися записати разом альбом, але без юридичних формальностей в Америці ніяк, тому весь цей час йшла робота з підписання контракту.

"Коли я вирішила зробити інструментальний проект в Америці, - розповідає Ассія, - мені хотілося, щоб ним керував чоловік, який в цьому розбирається. Ми написали листи шести відомим американським продюсерам, багато відгукнулися, я літала до них на зустрічі, але коли прийшов Умберто, в ньому був такий вогонь і бажання працювати саме в цьому проекті, що я відразу зрозуміла: наша людина. Кожен раз, коли ми обговорювали деталі майбутньої роботи, він потирав руки: скоріше б почати запис. Сказав, що такого проекту у нього ще ніколи не було".

До речі, Гатіка стане ще й першим музичним продюсером Асії за всю її творчу кар'єру.

"Я завжди була сама собі продюсером, сама вирішувала, що мені співати і грати, і так було довгі роки. А зараз у мене з'явився американський продюсер, який входить до трійки кращих продюсерів світу", - каже Ахат.

Днями Умберто запросив Ассію на тиждень в Париж, щоб фінально обговорити запис альбому, до якого увійдуть 12 світових композицій. Зустрічалися музиканти на студії, де Гатіка записував пісні для Селін Діон.

"В Парижі ми ще раз прослухали всі композиції, обговорили деталі. Звичайно, я переживаю! Все-таки це буде дуже незвично! - Зізнається Ахат. - У серпні лечу на студію до Умберто в Лос-Анджелес. У записі візьме участь цілий оркестр: гітари, електроклавіші ... Кожна композиція прозвучить в різних стилізації і з різними інструментами. Сама я буду грати на двох скрипках: електронній та акустичній".

За словами Ахат, альбом планують записати до кінця року. Далі - тур з оркестром. "Будуть живі виступи в Америці і, звичайно, я обов'язково покажу цей проект в Україні", - обіцяє артистка.

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат запише альбом з продюсером Мадонни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути