пʼятниця, 10 липня 2009 18:15

Анжеліна Джолі вчиться льотному мистецтву (ФОТО)
5

Папараці "застукали" голлівудську актрису Анжеліну Джолі на аеродромі в Бербанці (Каліфорнія), де вона освоює навики пілота літака Cirrus SR22.

Разом з актрисою на урок прийшов її охоронець.

Яку роль грав охоронець у справі навчання актриси льотному мистецтву, неясно. Але можна припустити, що з міркувань безпеки Анжеліна Джолі не покидає будинок без супроводу чоловіка, актора Бреда Пітта, або охоронця.

Судячи з того, що Джолі вчиться пілотувати саме Cirrus SR22, незабаром вона сяде за штурвал особистого літака саме цього типу.

Cirrus SR22 - один з найпопулярніших одномоторних поршневих літаків для приватного використання. Він був розроблений компанією CirrusAviation, яка є піонером в розробці літаків з системою виведення літака зі штопору за допомогою парашута.

Парашутна система Cirrus (CAPS) добре себе зарекомендувала. Цей літак також обладнаний системою попередження про близькість до землі (Garmin R) і подушками і ременями безпеки.

Базова ціна такого літака - близько $420 тисяч, що цілком по кишені Анджеліні Джолі, яка заробляє десятки мільйонів доларів на рік. За оцінками журналу Forbes, 34-річна Джолі на сьогоднішній день є найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду.

За матеріалом NEWSru.co.il

Фото Fadedyouthblog.com
Зараз ви читаєте новину «Анжеліна Джолі вчиться льотному мистецтву (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути