субота, 20 червня 2009 15:04

Анджеліна Джолі розплакалась в ефірі (ФОТО, ВІДЕО)

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі вже виховує шістьох дітей, троє з яких прийомні. Проте не дивлячись на свій статус багатодітної матері, за словами актриси, вона не в силах відмовитись від усиновлення малюків надалі. "Ми любимо дітей, ми хочемо велику сім"ю, і ми ніколи не відмовимося від усиновлення дітей", - заявила Джолі.

Напередодні Джолі, яка нещодавно отримала почесний титул "найвпливовішої знаменитості", взяла участь в спеціальній програмі CNN, присвяченій Міжнародному дню біженців. Як відомо, Енджі протягом декількох років є послом доброї волі ООН і регулярно приїжджає в гарячі точки планети.

Під час інтерв"ю актриса не змогла стримати сліз, розповідаючи про свій досвід спілкування з дітьми, які опинилися в зоні озброєного конфлікту в Афганістані. Зокрема, вона розказала про 15-річного хлопчика-сироту, паралізованого в результаті вогнепального поранення. "Він був дуже сильний духом, - розповіла Джолі. - Я уявити собі не могла, що таке можливо. Він втратив все, але залишився добрим і сміявся, коли ми розмовляли. Він помер через декілька місяців після мого візиту. І тепер я ставлю собі питання, наскільки видатною особистістю він би міг виявитись, якби у нього був шанс вижити".

За словами зірки, вона часто проводить бесіди зі своїми дітьми про трагедії, коли вони відвідують табори біженців. "Я пояснюю їм, що є інший світ, інші сім"ї, яким не пощастило так, як нам. Що для нас всіх важливо зробити все, що в наших силах, для цих людей і зрозуміти їхній біль".

 

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі розплакалась в ефірі (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути