Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2012 09:26

Анна Сєдокова під час зйомок кліпу отримала тепловий удар

Анна Сєдокова під час зйомок кліпу отримала тепловий удар
Після завершення зйомок артистка всю ніч мучилася в ліжку: вона марила, піднялася температура Фото: Дни.Ру

Популярна виконавиця і колишня вокалістка дівочого колективу "ВІА Гра" Анна Сєдокова буквально ризикнула здоров'ям на зйомках кліпу. Артистка отримала тепловий удар і всю ніч марила в ліжку.

Відома співачка Анна Сєдокова і уявити собі не могла, чим для неї закінчаться зйомки кліпу на її нову композицію. Зараз артистка живе і працює в Америці. Там, а саме в пустелі поблизу Ланкастера в Каліфорнії, популярна виконавиця знімала відео, в ході якого протягом кількох годин перебувала під палючим сонцем. У результаті Сєдокова отримала тепловий удар.

"Я завжди легко переношу спеку, тому навіть не задумалася про те, що мені може стати погано. Ми не врахували той факт, що стовпчик термометра в ці дні бив усі рекорди, а мені ще доводилося бігати і стрибати в такому пеклі", - заявила відома співачка. Повідомляється, що після завершення зйомок артистка всю ніч мучилася в ліжку: вона марила, піднялася температура. Поруч з нею невідступно знаходився чоловік Максим, який доглядав за дружиною, намагаючись привести її до тями. На щастя, незабаром артистці стало легше.

До слова, Анна Сєдокова протягом п'яти днів знімала відео на свою нову пісню. За сюжетом артистка постане в новому образі - злочинниці. "Для мене це абсолютно незвичайне амплуа. Мені вже давно дуже хотілося піти від образу гарної дівчинки, і тому, коли режисер запропонував мені образ злочинниці, я відразу ж погодилася!" - розповіла Сєдокова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ганна Сєдокова у дитинстві була гадким каченям

Між тим співачка пробує себе на акторському терені. Артистка вирішила не зупинятися на ролі дружини героя Дмитра Дюжева в комедії "Вагітний" і навіть поступила в акторську школу в Лос-Анджелесі, яка саме знаходиться недалеко від її будинку. Там вона удосконалює мову і готується до нової грандіозної ролі. Справа в тому, що артистка пройшла проби у голлівудського режисера Джеймса Кемерона. Однак що саме за роль їй дісталася, Сєдокова вважає за краще не розповідати.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова під час зйомок кліпу отримала тепловий удар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути