Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 17:55

Анна Семенович пішла з шоу-бізнесу заради нареченого-бізнесмена

Анна Семенович пішла з шоу-бізнесу заради нареченого-бізнесмена
З чуток, співачка готується до весілля Фото: www.dni.ru

Відома телеведуча та співачка Анна Семенович вирішила перервати кар'єру і вибрати особисте життя.

Анна Семенович зовсім нещодавно порадувала своїх численних шанувальників появою в передачі "Шлюбне агентство Миколи Баскова". Там дівчина була співведучою "золотого голосу Росії". Однак стало відомо, що артистка пішла з програми. Причиною цього стало кохання.

За цим рішенням Семенович не стоять жодні скандали або протиріччя між нею і Миколою Басковим. Анна залишила проект за власним бажанням.

"Коли ти постійно живеш у шаленому робочому графіку, настає момент, коли розумієш, що в житті існує не тільки робота, якій ти приділяєш всі 24 години на добу. Є речі, які стають більш важливими, - це щось особисте, дороге тобі. І цьому особистому хочеться присвячувати більше часу, зберігати його і примножувати. Але, постійно перебуваючи на роботі, робити це дуже складно. Тоді й виникає проблема вибору: особисте чи професійне", - заявила зірка.

За деякою інформацією, новий коханий Анни Семенович веде бізнес по всьому світу і досить рідко буває в Москві. Анна вирішила бути частіше поруч зі своїм хлопцем і супроводжувати його у поїздках. Проте практично щоденний щільний знімальний графік у шоу не дозволяв їй цього робити.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голу Анну Семенович вклали на канапу

З чуток, не так давно молодий чоловік зробив Анні пропозицію руки і серця і пара оголосила про заручини, але лише близьким друзям і рідним. Ніякого офіційного підтвердження інформація поки не отримала, проте незабаром після цього Семенович якраз і оголосила своє рішення піти з телевізійного проекту.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Семенович виклала "ВКонтакті" свої відверті фото

"Я багато разів у своєму житті жертвувала саме особистим. Зараз я розумію, що готова трохи поступитися професійним. До того ж через постійні зйомки я була змушена відмовлятися від концертів. Я вдячна, що мені довелося попрацювати в цьому шоу. Було дуже цікаво, приголомшлива команда. Бажаю "Шлюбному агентству Миколи Баскова" удачі. Сподіваюся, що з його допомогою своє щастя знайдуть ще чимало одиноких сердець", - повідомила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович пішла з шоу-бізнесу заради нареченого-бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути