середа, 29 вересня 2010 13:07

Анну Семенович втягнули в трагедію з вбивством

Анну Семенович втягнули в трагедію з вбивством

Співачка і актриса Анна Семенович побічно виявилася однією з причин трагедії, що трапилась в Росії.

Глава омського фан-клубу співачки зарубав сокирою приятеля за те, що той дозволив некоректні висловлювання на адресу Анни.

Як пише "Експрес-газета", Олексій Боженов вже давно очолює місцевий клуб прихильників екс-солістки групи "Блестящие". І в його присутності про Анну говорити слід або добре, або нічого.

26 липня в одному з покинутих будинків міста був виявлений підприємець Веніамін Поздняков, котрий отримав численні травми сокирою. Чоловік помер в реанімації через добу.

Тим часом РИА "Омск-Информ" вже повідомило, що серед пацієнтів місцевих психіатричних клінік немає людини з ім"ям і прізвищем Олексій Боженов.

"Отже, судячи з усього, чоловік, котрий фігурує в матеріалі видання і який нібито зарубав сокирою якогось бізнесмена через любов до популярної співачки, - фігура віртуальна. Викликає сумнів і сам факт подібної НП. Омські міліціонери цю інформацію категорично заперечують", - уточнює видання.

Як з"ясували правоохоронні органи, Поздняков став жертвою Боженова. При затриманні обожнювач Семенович відразу зізнався у вбивстві, заявивши дізнавачу, що нікому не дозволить ображати свого кумира. За словами фаната, в скоєному він не розкаюється. А свого приятеля-сусіда зарубав за мерзотну зраду. Мовляв, раніше Веніамін теж входив у фан-клуб Анни, але чомусь раптом різко поміняв своє ставлення до співачки, заявивши, що Мадонна все-таки краще, а Семенович - просто "дурна повія".

Під час розслідування також з"ясувалося, що це не перший прояв божевільної пристрасті до відомої дівчини з боку Боженова. Врешті-решт чоловіка відправили на медико-психіатричну експертизу, котра ухвалила, що Олексій Боженов "знаходиться в крайньому ступені неосудності, викликаної гострим психічним розладом".

Але історія на цьому не закінчується. Нещодавно Боженов втік з психіатричної лікарні, пише "ЕГ". На даний момент слідству вдалося встановити, що Боженов, купивши залізничний квиток за вкраденим паспортом, відправився до Москви. Проте оперативникам це стало відомо, коли утікач вже зійшов з потяга. І вони побоюються, що божевільний зробить спробу вийти на контакт з Анною Семенович.

Зараз ви читаєте новину «Анну Семенович втягнули в трагедію з вбивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути