Ексклюзиви
понеділок, 06 вересня 2010 13:22

Анна Семенович почала втрачати свої пишні форми

 

Днями Анна Семенович презентувала свою нову пісню "Птах-вітер". Публіка буквально не впізнала співачку, коли вона вийшла на сцену.

Після відпочинку в Іспанії цього літа, Семенович не впізнати. Вона схудла щонайменше кілограмів на 10. Біла коротка сукня, вибрана для презентації, підкреслювало тонку талію і стрункі ноги артистки.

Анна зізналася, що скинути зайве кіло їй допомогло голодування, повна відмова від смаженої картоплі (улюблена страва співачки) і свіжовичавлений сік з селери.

"Я голодую по декілька днів, - розповіла співачка "Комсомольській правді". - В день випивають два-три стакани свіжовичавленого соку з селери і моркви, декілька чашок зеленого чаю. Потім йду в лазню. Плюс щоденний масаж. Таким чином запросто скинути в день до трьох кілограмів!"

Такого режиму Семенович дотримується лише зрідка, в решту днів вона віддає перевагу помірному харчуванню.

"Це сценарій на випадок, якщо потрібно схуднути швидко. А далі - укріплюю результат розумним підходом до їжі. Я схильна до повноти. При цьому дуже люблю смажену картоплю, - говорить вона. - Правда, останнім часом стараюся не їсти її взагалі. Але якщо жах як хочеться, тоді їм картоплю не з м'ясом, а з огірком. У роздільному харчуванні один секрет: не можна змішувати білки з вуглеводами".

Анна часто сідає на виснажливі дієти, але не завжди їй вдається ретельно їх дотримуватися. Результат щонайменшого відхилення від дієти видно відразу ж.

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович почала втрачати свої пишні форми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути