четвер, 25 жовтня 2012 12:57

Анна Сєдокова заспіває на розігріві у Дженніфер Лопес

Анна Сєдокова заспіває на розігріві у Дженніфер Лопес
Співачка щосили готується до виступу Фото: annasedokova.com

Популярна виконавиця Анна Сєдокова розповіла, що виступить на розігріві у відомої співачки Дженніфер Лопес. Дві артистки, які буквально дихають сексом, опиняться на одній сцені в Москві.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес дасть два грандіозні концерти в Москві 10-го і 11 листопада. Звичайно закордонні виконавці намагаються користуватися "розігріваючими" послугами місцевих співаків, проте артистка вибрала для свого виступу українську співачку Анну Сєдокову.

Про це своїм друзям і численним шанувальникам розповіла сама Анна в мікроблозі: "Приймаю ваші привітання)))) Я відкриваю концерти Дженніфер Лопес в Москві!! Буду дуже рада бачити Вас!!" Відзначимо, що у артисток багато спільного. Крім того, що Сєдокова і Лопес співають, обидві живуть в Америці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова боїться за свою дочку, яка слухає Ріанну і Кеті Перрі

За словами Анни, пропозиція співпраці надійшла їй безпосередньо від представників іноземної знаменитості. "Живучи в Лос-Анджелесі, я бачила багато зірок, але точно можу сказати, що Дженніфер - найкрасивіша. Від неї йде світло, яке не так часто зустрінеш у успішних і настільки популярних людей. Ми з Дженніфер перетнулися на зйомці American Idol, де вона була в журі разом зі Стівеном Тайлером. Тож для мене особливо приємно відкривати її концерти в Росії. Я планую здивувати масштабними постановками, створюю приголомшливі костюми і роблю нове аранжування однієї улюбленої пісні. Сподіваюся, очевидці будуть приємно вражені", - зазначила Анна Сєдокова.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова заспіває на розігріві у Дженніфер Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути