Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2011 15:32

Анна Курнікова готова усиновити дитину

Анна Курнікова готова усиновити дитину

Колишня зірка тенісу Анна Курнікова з успіхом продовжує кар'єру. Але тепер вже в амплуа тренера. У новому випуску журналу Women's Health дівчина продемонструвала свою підтягнуту спортивну фігуру і розповіла про роботу на реаліті-шоу The Biggest Loser. Не обійшлося і без одкровень з приводу стосунків з Енріке Іглесіасом (Enrique Iglesias).

З минулого місяця Анна виступає в ролі коуча на популярному шоу. Дівчина старанно допомагає учасникам проекту скинути зайві кіло і виграти головний приз. "Я працювала з найкращими дієтологами і психологами світу, - розповідає дівчина в інтерв'ю. - Все це залишилося у мене в голові, і тепер можу поділитися досвідом з іншими".

"Мене саму весь час критикують і судять, - зауважила раніше зірка. - Але що б там не говорили, я була в десятці кращих тенісистів світу. Я приїхала сюди з СРСР ніким. Значить, все-таки чогось я добилася. Саме цим досвідом я і буду ділитися з моїми підопічними на шоу".

Однак судячи зі слів спортсменки, найважливішим наставником у житті виявилася її мати. "Моя мама сильно давила на мене. Було дуже, дуже важко. Але я розумію, чому вона це робила, і зараз дякую їй. Вона хотіла зробити кращим і моє життя, і життя нашої родини".

Що стосується її власної сім'ї, то чутки про її майбутнє весілля з поп-співаком Енріке Іглесіасом Анна спростовує. "Шлюб для мене сам по собі не важливий. У Мене гармонійні, щасливі стосунки, ось що має значення. Я вірю в зобов'язання. Я вірю в те, що слід бути відкритим, повністю довіряти партнеру і поважати один одного".

У пресі регулярно з'являється інформація про вагітність Курнікової. Анна визнає, що про спадкоємців мріє, але поки не підійшла впритул до питання здійснення мрії. "Звичайно ж, я хочу дітей. Колись у мене буде малюк або ж я всиновлю дитини. Мені взагалі подобається піклуватися про людей".

Зараз ви читаєте новину «Анна Курнікова готова усиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути