Ексклюзиви
понеділок, 28 липня 2008 15:03

Ані Лорак змусила російських зірок танцювати під свої пісні (ФОТО)

Виступи Ані Лорак викликали в Юрмалі такий фурор, що Лев Лещенко, Ігор Ніколаєв, Філіп Кіркоров, Крістіна Орбакайте, Микола Басков, Сергій Лазарев та Аркадій Укупник практично сорок п"ять хвилин відривалися під її пісні на танцмайданчику.

Після закінчення першого дня конкурсу в Юрмалі відбувся прийом для ВІП-гостей та зоряних учасників фестивалю, на якому на особисте запрошення Ігоря Крутого Ані Лорак представила свою програму.

Другий день на "Новій Хвилі" був оголошений в стилі "латіно". Кожен з гостей представив свою інтерпретацію всесвітньо відомої пісні.

Ані Лорак виконала композицію Дженіфер Лопез "Let"s get loud", в якій брали участь десять кращих танцюристів балету "Рецитал". Один з кращих українських дизайнерів Анжела Лисиця створила для Ані свій новий шедевр - надзвичайно гарна сукня червоного кольору вразило не тільки публіку, але і багатьох колег по сцені.

Пісня настільки завела людей, які знаходилися в залі, що навіть ведучі Максим Галкін та Микола Басков несподівано вискочили на сцену і почали підтанцьовувати українській співачці. Інші зірки виявилися скромнішими, і просто танцювали під пісні Лорак, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак змусила російських зірок танцювати під свої пісні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути