вівторок, 19 січня 2016 11:32

Ані Лорак та Софія Ротару: зірки, які на новорічні свята розважали росіян
8

Фото: Соціальні мережі

Багато українських артистів в ці зимові свята виступили в Росії заради гарного гонорару, незважаючи на політичну ситуацію. "Лайм" зібрав інформацію про те, хто ж з українських виконавців відправився в Росію на заробітки.

На російських новорічних вогниках блищали такі українські зірки, що живуть в РФ, як Ані Лорак, Віра Брежнєва, Таїсія Повалій.

На російському ТБ з'явилася Софії Ротару, яка живе на два будинки - в Ялті і в Києві. У соціальних мережах різко засудили виступ володарки звання Герой України у новорічній телепрограмі російського каналу. Ротару вийшла з піснею "Не забувай мене".

А ось те, що Ані Лорак стане однією з головних зірок новорічного шоу на телеканалі "Росія", можна було зрозуміти ще задовго до бою курантів, завдяки знімкам в Instagram співачки та її фанатів.

Вона позувала з Григорієм Лепсом і Філіпом Кіркоровим на тлі новорічного антуражу.

Крім того, Ані Лорак на виступах в Росії склали компанію Світлана Лобода, яка живе в Києві, і Аліна Гросу, яка переїхала до Москви.

Лобода і Лорак під час зимових свят побували на відкритті російського гірськолижного курорту в Сочі.

Коли офіційна частина програми завершилася, артистки вирушили продовжувати банкет з такими російськими артистами як Сергій Лазарєв, групою Костянтина Меладзе M-BAND і Родіоном Газмановим. Виконавців запросили на закриту вечірку з нагоди відкриття ювелірного бренду Григорія Лепса. Там Лорак і Лобода привітали винуватця торжества і розважили гостей своїми виступами.

Також в Сочі вдруге відбувся фестиваль Григорія Лепса "Різдво на" Роза Хутір ". Протягом трьох днів, з 7 по 9 січня, запрошені зірки і друзі артиста виступали на сцені.

Лобода виконала на сцені свій популярний хіт "Пора додому", а Лорак - композицію "Кораблі". Наприкінці вечора зірки разом з організатором заходу заспівали його пісню "Найкращий день". Гросу виконала пісню "Різдвяна".

До речі, в серпні 2015 Григорію Лепсу СБУ заборонила в'їзд на територію України через підтримку агресії РФ проти України.

Користувачі соцмереж не залишаються байдужими до виступів українських виконавців в Росії. Так, наприклад, концерти Ані Лорак в США закликали зірвати представники української діаспори. "На згадку про всіх загиблих за нашу Україну, на честь тих, хто ризикує життям за нашу Україну і за майбутнє нашої України, об'єднаємося і не допустимо концерту ... в Чикаго, та й у всій Америці, 17 січня 2016 року. Нехай співає сибірським ведмедям! Там їй місце! " - Написала в соцмережі Facebook українська емігрантка з Львова Діана Голдак. У результаті пікет чисельністю 30 осіб зустрів співачку криками "Ганьба!" в Чикаго.

Лунали також заклики до американської влади не видавати Ані Лорак в'їзну візу. Сама співачка заявляє, що "її мистецтво поза політикою".

Аліна Гросу отримала несхвальну реакцію підписників Instagram, які вважають, що тепер їй варто назавжди залишитися в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак та Софія Ротару: зірки, які на новорічні свята розважали росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути