середа, 29 липня 2009 17:32

Ані Лорак не розповіла матері про своє весілля (ФОТО)

Незважаючи на те, що весілля співачки Ані Лорак та турка-ресторатора Мурата призначене на 22 серпня, про це знають не всі.

Зокрема не чула нічого від своєї зіркової дочки Жанна Василівна Лінькова.

"Кароліна мені ще нічого толком не розповідала. Хоча, звичайно ж, газети багато пишуть про це. Але ж журналісти вміють прикрасити", - каже мама Лорак у коментарях "Комсомольській правді в Україні".

Тому й з подарунком для дочки Лінькова не поспішає.

"Коли все буде точно відомо, тоді й буду думати, що дарувати", - пояснює вона.

Жанна Василівна так само живе у Чернівцях, тому зі своєю Каролькою бачиться нечасто. Востаннє вони зустрічалися взагалі минулого року:

"Здається, ще торік. На День міста, коли у Чернівцях на "Алеї зірок" відкривали зірку дочки. А так тільки зідзвонюємося. Іноді гостюю у Кароліни в Києві".

"Звичайно, дочка матеріально допомагає мені. Але я дуже шкодую, що не можу бути затребувана зараз як диктор і заробляти сама. Адже у мене 35 років стажу роботи на обласному радіо "Буковина", - додає мама співачки.

Спілкуватися ж з майбутнім зятем мама Ані Лорак теж вже наловчилася.

"Мурат уже непогано знає російську, я трохи володію англійською. Кароліна приїжджала з ним у Чернівці", - каже Лінькова.

Так само звик до спілкування із майбутнім чоловіком дочки Каролінин батько, Мирослав Куєк.

"Два роки тому вони з Муратом приїжджали на моє 60-річчя. Подарували великий плазмовий телевізор. Ювілей відзначали з друзями у ресторані. Але щойно туди зайшла Кароліна, увага гостей відразу переключилася на неї. Усі фотографувалися з дочкою, брали автографи", - розповідає батько співачки, який нині працює в районній газеті "Вільне життя".

"Майбутній зять мені дуже сподобався. Крім того, що Мурат дуже любить Кароліну, він поважає наші традиції й обряди. Коли я був у дочки в Києві, разом ми ходили в православний храм", - веде він далі.

За словами Мирослава Івановича, дочка по телефону запросила його на весілля ще місяць тому. На торжество батько зірки планує поїхати разом зі своєю дружиною Сільвією. До слова, з мачухою у Лорак склалися дуже добрі стосунки.

"З Сільвією ми разом з 1998-го року. Кароліна мені завжди казала: "Тату, дивися, щоб ти не залишився самотнім", - зізнався Куєк, який торік отримав звання заслуженого журналіста України. Також він пише вірші і видав свою власну збірку.

"Я радий, що дочка мене зрозуміла. В одному з інтерв"ю вона сказала, що її батьки насправді дуже різні люди, тому не могли бути разом", - додав він. А ще сказав, що часто буває з дружиною "у дітей у Києві", возять консервацію.

Наразі ж Мирослав і Сільвія готують Кароліні весільний подарунок.

"Подаруємо дуже красиву й оригінальну річ. Але що саме, не скажу - хочу зробити дочці сюрприз. Це буде щось у народному стилі. Торік на 30-річчя Кароліни ми з Сільвією подарували їй красивий буковинський народний костюм. Дочка була дуже задоволена!", - поділився батько нареченої.

Нагадаємо, батьки Ані Лорак не живуть разом майже з дня народження дочки і дотепер не спілкуються. Навіть на відкритті іменної зірки Лорак у Чернівцях вони стояли по різні сторони. Але на весіллі Кароліни їм доведеться зустрітися ще раз, повідомляє ТаблоID. .

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак не розповіла матері про своє весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути