вівторок, 28 липня 2009 13:36

"Хаммер" нареченого Ані Лорак став причиною страшного ДТП (ФОТО)
6

Виск гальм на жвавому перехресті в самому центрі Києва. Сильний удар. За словами свідків, "Хаммер Н3" мчався на червоний сигнал світлофора і зіштовхнувся зі сріблястим "Фольксвагеном Пасат". Седан на швидкості влетів носом у водійські двері величезного "Хаммера", та так, що передок іномарки не підлягає ремонту, а двері другого авто вивернулися всередину. На щастя, люди не постраждали.

За кермом джипа сидів коханий української співачки Ані Лорак - турок Мурат Налкакіоглу. З ним в машині був ще один чоловік, мабуть - приятель. Винен найімовірніше саме наречений Лорак. За словами перехожих, водій "Пасату" дотримувався всіх правил дорожнього руху. А ось машина Мурата, швидше схожа на танк, залишилася практично цілою - лише незначна вм"ятина на передніх дверях. Ймовірно, джип броньований.

- Я почув сильний удар, - говорить очевидець, продавець з лотка по сусідству. - Це добре, що цей джип "Хаммер" дуже масивний і важкий і його не занесло, інакше б він вилетів на тротуар, де було повно перехожих.

Після всіх процедур Мурата відвезли на своєму авто працівники ДАІ. За кермо "Хаммера" турка сів його друг, якому Налкакіоглу віддав ключі. А ось "Фольксваген" відвіз евакуатор.

Між тим, Ані Лорак не визнає провини нареченого. Співачка запевняє, що порушив не він:

- Хлопці виїхали на "червоний" із-за рогу і зачепили Мурата, який рушив на "зелений", - сказала Кароліна. - На щастя, всі живі і здорові. Зараз йде оформлення страховки, машини полагодять і все буде добре. Мурата, напевно, врятувало те, що він був на "Хаммері". Я тільки повернулася з Одеси, була на інтерв"ю, коли Мурат подзвонив. Я злякалася, але по його спокійному голосу зрозуміла, що все обійшлося. Це було найголовніше! Аварія не в якому випадку не затьмарить майбутнє весілля. Не думаю, що це поганий знак. Життя така штука, що якщо вірити всьому... Не забобонна!

Блик

Зараз ви читаєте новину «"Хаммер" нареченого Ані Лорак став причиною страшного ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути