пʼятниця, 05 листопада 2010 11:23

Ані Лорак кожного ранку віджимається і сідає на шпагат (ФОТО)

Співачка Ані Лорак, визнана однією з найкрасивіших жінок України, розповіла про те, як їй вдається підтримувати себе у чудовій формі.

Вона запевняє, що її фігура - результат роботи на сцені і активного способу життя.

"У мене багато концертів, а дві години "живого" шоу на сцені дозволяють постійно тримати організм в тонусі. Мені здається, якщо я перестану виступати, тоді і почнуться проблеми з вагою", - сказала 32-річна Ані Лорак в інтерв'ю журналу Prevention.

У співачки є програма-мінімум вправ, розрахована на 30-40 хвилин, яку вона виконує щодня вдома.

"Ледь прокинувшись, ще лежачи в ліжку, починаю качати прес, піднімаючи ноги - раз 20-30. Потім встаю і роблю нескладні вправи для голови, потім плечей і рук. Після віджимаюся від підлоги 20 разів", - розповіла співачка.

"Ще дуже важливо виконувати розтяжки для всіх м'язів, потім обов'язково сідаю на шпагат. Дуже допомагає прокинутися і підбадьоритися контрастний душ. Весь секрет в тому, що ці процедури необхідно робити щодня, і тоді, крок за кроком, досягнеш результату", - упевнена зірка.

Салон краси вона відвідує раз на місяць - частіше не виходить.

"Роблю масаж, обгортання, обожнюю маску для обличчя з водоростей - вона дає хороший ефект", - поділилася Лорак.

"Але що стосується масажу, він дієвий у поєднанні з активним способом життя і обмеженнями в їжі. Тільки комплексна програма, яку бажано проводити регулярно, дасть результат. Іншого шляху не існує, і чудес, на жаль, не буває", - підсумувала Ані Лорак.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак кожного ранку віджимається і сідає на шпагат (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути