середа, 28 липня 2010 21:43

У Ані Лорак 36-й розмір ноги

У Ані Лорак 36-й розмір ноги

Українські співачки не люблять носити яскраве взуття. На повсякдень надають перевагу скромному, але стильному взуттю тьмяних відтінків. Про це розповіла для Gazeta.ua київська дизайнерка Сніжана Нех.

"Ані Лорак, наприклад, обирає бежеві лодочки, які по тону зливаються з кольором шкіри. Замовляє туфлі з тонким каблуком і тонкою платформою. Це класика. Або бежеві шкіряні батфорди. Для кліпів, навпаки, часто просить обшити взуття усякими стразами, камінням. Більшість зірок не люблять носити такого в житті, бо перенасичені блискітками на сцені"

У Ані Лорак - 36 розмір взуття, у Тіни Кароль - 37.

"Це не малі ножки, у мене є клієнтка з 33 розміром. Із чоловіків-зірок я шила взуття Андрієві Данилкові. У нього 42 розмір. Часто приходить Дмитро Коляденко. Він дуже цікавий, сам собі дизайнер. Приносить уже готові ескізи. Найбільшу ногу має письменник Анатолій Барбакару - 50 розмір. Замовляє одразу колекцію із 10 пар. Дзвонить і називає кольори. Каже, хочу щось на шнурках, на резинках, щось легке, тепле. Обшиваю його приблизно раз на рік"

Часта клієнтка Нех - Ірина Білик. Її дизайнерка називає найщедрішою серед усіх співачок.

"Іра рідко коли бере здачу. Востаннє, коли забирала взуття, ми якраз щось святкували. Мене не було в офісі. Їй дуже сподобались туфлі, на радощах залишила адміністраторові трохи грошей. Ми накривали стіл і доклали ті чайові до загальної купи"

Середня вартість туфлів від Сніжани Нех - 400 доларів, черевиків – 700.

Зараз ви читаєте новину «У Ані Лорак 36-й розмір ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути