пʼятниця, 04 лютого 2011 14:15

Ані Лорак хоче зробити Кіркорова хресним своєї дитини

Ані Лорак хоче зробити Кіркорова хресним своєї дитини

Українська співачка Ані Лорак, яка зараз знаходиться на шостому місяці вагітності, запропонує російському співакові Філіпу Кіркорову стати хрещеним батьком дитини, повідомляє газета Сегодня.

"Думаю, кращим хресним для моєї дитинки буде Філіп Кіркоров. Поки йому не запропонувала, але, відчуваю, він дуже хотів би. Адже я про своє становище йому повідомила в числі перших! Зараз він у Америці, шле мені смс, щоб я берегла себе, ні про що погане не думала", - повідомила Ані Лорак в інтерв'ю.

Співачка також розповіла, що в декрет вона збирається через два місяці.

"У березні ще буду максимально в строю, а потім два місяці приділю собі і дитинці. Але я зараз вже відмовилася від великих сольних концертів, скоротила програму до години. Найприкріше, що дуже багато запрошень і по Україні, і по Росії, здавалося б - така спека йде, гастролюють!", - розповіла Ані Лорак.

Замислюється співачка і про заробіток, адже без концертів артистка за кілька місяців відчутно втратить у грошах. Лорак зазначила, що, оскільки її чоловік теж працює - асистентом гендиректора з розвитку бізнесу однієї туристичної компанії, а також є власником туристичного агентства, - на "хліб з маслом буде вистачати".

"Ну і ще є ресторан, наше спільне дітище, яке Мурат повністю сам веде. Тому голодними не будемо! Але, звісно, гроші вже відкладаємо. Я потихеньку планую бюджет з урахуванням того, що будуть розтрати на дитячу, гардероб...", - зізналася виконавиця.

Майбутній дитині Кароліна поки ще нічого не купує: "Не треба робити щось наперед. І пологовий будинок, і ім'я, і одяг будемо вибирати, коли прийде час. Але вже точно народжувати у воді я не буду".

Зараз Ані Лорак працює над записом нових пісень. Вона зізналася, що хоче, щоб до альбому увійшла "якась особлива пісня, колискова".

Нагадаємо, що Ані Лорак та її чоловік Мурат Налкакіоглу поєдналися шлюбом 15 серпня 2009 року в київському РАГСі. Весілля зіграли 22-23 серпня того ж року в турецькому місті Белек.

У грудні 2010 року Ані Дорак повідомила про свою вагітність.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак хоче зробити Кіркорова хресним своєї дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути