Ексклюзиви
вівторок, 01 лютого 2011 11:37

Ані Лорак переїде в нову квартиру до народження дитини

Ані Лорак переїде в нову квартиру до народження дитини

32-річна українська співачка Ані Лорак, яка зараз чекає на дитину, до майбутнього материнства ставиться спокійно.

Вона продовжує працювати, ходить з чоловіком Муратом в кіно, зустрічається з друзями і займається ремонтом в новій квартирі.

Будівництво заміського будинку Кароліна з чоловіком призупинили у зв'язку з непередбаченими проблемами. Тепер всі сили кинуті на облаштування нової квартири.

"Дуже хочеться переїхати туди вже навесні, ще до народження малюка. Тому що моя нинішня квартира - це не будинок! Це справжній склад моїх костюмів", - сміється Кароліна.

Ані Лорак активно співпрацює з дизайнерами, які розробляють для неї різні варіанти обробки квартири.

"І, слава Богу, мені пощастило - мій брат за професією виконроб і він мені допомагає у всьому, що стосується будівництва", - сказала Ані Лорак в інтерв'ю виданню ТВ Экран.

Співачка давно звикла до насиченого ритму життя. Ще до того, як вона дізналася про вагітність, її справи були розписані на рік вперед, тому вона і зараз не може відмовитися від зйомок і концертів.

"Ближче до пологів, звісно, доведеться обмежити бурхливу діяльність, але це не означає, що я буду сидіти вдома. На сьогодні зібралось багато роботи у студії, от саме на це я свій "невиїзний" час і витрачу", - планує зірка.

Вона каже, що її чоловік, дізнавшись про майбутнє поповнення в сім'ї, став більш чуйним і серйозним.

"Хвилюється за мене, турбується. Перевіряє, що я їм, свіже чи несвіже, коли ми кудись йдемо - кутає мене шарфиком ... Я бачу, як у ньому прокидається батьківство і хвалю: "Точно будеш хорошим татом!", - сміється Кароліна.

Тим не менш, на спеціальні курси для майбутніх батьків пара не ходить.

"По-перше, на це немає часу, а по-друге, напевно, і бажання. Тим більше, зараз стільки інформації скрізь - і в Інтернеті, і в книгах ... А взагалі, начитаєшся всяких страхів - як і що, а потім півночі не спиш!", - зазначила співачка.

Зараз Ані Лорак і Мурат спілкуються російською та англійською. Співачка, у свою чергу, збирається вивчити турецьку, тому що їй хочеться розуміти, про що Мурат говорить з друзями, з родиною.

"І наша дитина буде знати чотири мови - українську, російську, англійську і турецьку", - впевнена артистка.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак переїде в нову квартиру до народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути