понеділок, 31 січня 2011 09:33

Дитина вагітної Ані Лорак впізнає свого тата

Дитина вагітної Ані Лорак впізнає свого тата

Співачка Ані Лорак, яка зараз знаходиться на шостому місяці вагітності, ще не знає, кого народить, пише "Сегодня".

"Я чекаю насамперед здорову, бажану дитину. Кого Бог дасть! Тому я не впевнена, чи хочу взагалі дізнаватися стать майбутнього малюка", - сказала Кароліна.

За словами Лорак, почувається вона чудовою. Мовляв, не скаржиться на поганий апетит і найбільше налягає на овочі і фрукти.

"Дуже люблю черешню. Ось зараз взимку намагаюся її десь відшукати. У Лілі (швидше за все мова йде про куму співачки гімнастку Подкопаєву) чоловік займається продуктами і я прошу, щоб мені відклали ягід і фруктів, як тільки приходить до Києва нова партія. Я завжди перший покупець. Лілія мені привозить і ми на кухні, за черешнею заводимо розмови про діток", - розповідає Ані.

Лорак зізналася, що вже відчуває своє дитинча. Каже, що він став подавати їй сигнали, коли поруч знаходиться тато.

"Це найпрекрасніше, що може бути. Коли Мурат доторкається до животика, малюк реагує. І голоси наші впізнає. Я йому пісні співаю колискові з мультиків. Щоправда, він не визначився з улюбленою піснею. Адже малюк ще не може сказати мені: "Ей, мамо! Включи ще раз трек номер три!" - сміється артистка.

Задоволена своїм новим становищем, Ані з задоволенням скуповує одяг для вагітних і читає літературу про матір і дитину. За порадами артистка ходить до своїх досвідчених подружок, які готові прийти на допомогу в будь-який час.

Найбільше допомагає Лілія Подкопаєва, яка виховує двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Дитина вагітної Ані Лорак впізнає свого тата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути