пʼятниця, 21 грудня 2012 13:15

Анфіса Чехова на свій день народження влаштувала стриптиз

Популярна телеведуча Анфіса Чехова відзначила день народження, який у неї збігся з ймовірним кінцем світу. Знаменитість скликала друзів і влаштувала стриптиз з танцями шаманів.

Телеведуча Анфіса Чехова відсвяткувала 35-річчя. Знаменитість запросила лише найближчих друзів в один з московських закладів у досить пізній час напередодні 21 грудня - ймовірного дня кінця світу. На вечірці, окрім цивільного чоловіка Анфіси Гурама Баблішвілі, були помічені Сергій Лазарєв, Михайло Галустян із дружиною, Світлана Пермякова з батьком своєї дитини, Алла Довлатова з Жанною Еппле, Сергій Глушко, Лєра Кудрявцева та Катя Гордон.

Сама телеведуча робила все, щоб кінець світу так і не настав. Спочатку відбувся виступ шаманів, а потім на сцену вийшли красуні-стриптизерки, які роздяглися буквально до стікіні (спеціальні наклейки на грудях, що прикривають соски). Цікаво, що запальні танці залишили коханого Чехової абсолютно байдужим. "Я дуже люблю цю жінку і буду любити її завжди", - заявив Гурам Баблішвілі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анфіса Чехова перед новим роком змінила імідж

За словами Чехової, вона вважає честю такий збіг, як її день народження і "кінець світу", і очікує тільки приємних сюрпризів. "Я все життя займаюся тим, що влаштовую сама собі подарунки. Ось сина Соломона подарувала собі в травні. А незабаром збираюся купити квартиру не в центрі, а в зеленій зоні, де добре гуляти з дитиною", - розповіла Анфіса Чехова.

Відзначимо, найкращий подарунок їй підніс Гурам Баблішвілі. "З появою дитини в моєму житті, iPad - річ незамінна", - повідомила телеведуча. В кінці вечора іменинниці вручили святковий торт з символічним написом: "35 років - це ще не кінець світу!" Сама Анфіса Чехова прокоментувала: "Ех, якщо цей кінець проходить саме так, то нехай він буде кожен день!"

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова на свій день народження влаштувала стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути