середа, 23 листопада 2011 14:58

Анджеліна Джолі зізналася, що як і раніше залишається поганою дівчинкою

Анджеліна Джолі зізналася, що як і раніше залишається поганою дівчинкою

У новому інтерв'ю Анджеліна Джолі щиросердно зізналася, що її "темна сторона" не зникла. Але їй вдається тримати ситуацію під контролем. Про свою бурхливу молодість 36-річна актриса намагається не згадувати. Але від минулого нікуди не дінешся.

"Я все ще погана дівчинка, - зізналася Джолі під час американської телепрограми 60 minutes. - В мені досі є ця частина. Просто зараз все знаходиться на своїх місцях. Ця частина належить тепер Бреду (Пітту)".

І про всяк випадок зірка уточнила: "Це стосується наших поїздок і пригод".

Також у бесіді актриса відмітила, що вважає себе щасливчиком.

"У мене були важкі й похмурі часи, але я вижила. Не померла молодою. Я - щаслива. А скільки артистів і звичайних людей не можуть впоратися з подібною проблемою ... Адже багато хто міг сприймати мене як дуже небезпечну персону, і я дійсно була жахливою ... Зараз я могла б і не бути тут з багатьох причин", - зізналася вона.

Нещодавно Енджі запросили зіграти роль Гертруди Белл, письменниці, археолога і шпигунки. Про намір зняти байопік Белл раніше оголосила компанія відомого кінематографіста Рідлі Скотта Scott Free Productions. Є ймовірність, що знімати картину буде сам Рідлі Скотт, який до травня 2012 року вже закінчить зйомки фантастичного фільму "Прометей".

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі зізналася, що як і раніше залишається поганою дівчинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути