понеділок, 08 квітня 2013 14:59

Анджеліна Джолі зустрічається з колишнім чоловіком за спиною у Бреда Пітта

Анджеліна Джолі зустрічається з колишнім чоловіком за спиною у Бреда Пітта
Анджеліна Джолі і Біллі Боб Торнтон Фото: au.ibtimes.com

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі, яка готується зв'язати себе узами шлюбу з актором Бредом Піттом, таємно зустрічається з екс-чоловіком Біллі Бобом Торнтоном. Колишнє подружжя дуже близькі і можуть розмовляти годинами на абсолютно різні теми.

За повідомленнями джерела в оточенні Джолі, багатодітна мама і актор зустрічаються кожен раз, коли Джолі буває в Лос-Анджелесі. А ось Бред Пітт, виявляється, навіть і не підозрює про ці зустрічі. Однак точно відомо, що він би не схвалив такої поведінки майбутньої дружини.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Біллі Боб Торнтон познайомилися в 2000 році на знімальному майданчику фільму "Керуючи польотами". У них відразу ж зав'язався бурхливий роман, і вже в травні того ж року вони одружилися. Проте через три роки актори розлучилися.

Цікаво, що зовсім нещодавно в зарубіжній пресі пройшла інформація, ніби-то Джолі і Пітт одружилися. Приводом для розмов стала нова обручка актриси, яку помітили пильні журналісти. Фотографи зняли 37-річну Анджеліну і її прикрасу під час візиту актриси в Конго. Вона разом з міністром закордонних справ Великої Британії Вільямом Хейгом відвідала рятувальний табір ООН, де поспілкувалася з жінками, які зазнали сексуального насильства.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анджеліна Джолі вивела дітей на шопінг

Актриса не раз заявляла, що "сім'я надихає її на допомогу іншим". Нагадаємо, Анджеліна Джолі і Бред Пітт усиновили трьох дітей з різних країн. До слова, саме діти, за ствердженням світських хронікерів, умовили Джолі і Пітта одружитися. Бред зробив пропозицію руки і серця своїй коханій навесні минулого року після семи років спільного життя.

Однак буквально кілька днів тому Джолі прокоментувала чутки про своє весілля з актором Бредом Пітом. Артистка заявила, що поки так і не вийшла заміж. Після чого діва зникла в салоні автомобіля, щоб більше не спілкуватися з журналістами.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі зустрічається з колишнім чоловіком за спиною у Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути