вівторок, 26 березня 2013 12:29

Анджеліна Джолі змінила каблучку

Анджеліна Джолі в останній час практично не з'являється на публіці. Її не було видно ні на церемонії "Золотий глобус", ні на "Оскарі". З чуток, у актриси зараз дуже напружений графік, так що замість світських заходів вона їздить по "гарячих точках". На вихідних Джолі вирушила в Конго.

У неділю зірка прибула в Демократичну Республіку Конго та Руанда в компанії міністра закордонних справ Великої Британії Вільяма Хега. Як повідомляється, голлівудська зірка і міністр мають намір поспілкуватися з жертвами сексуального насильства, випадки якого досить поширені в цій країні. Також вони зустрінуться з біженцями та поспілкуються з представниками ООН, що надають підтримку нещасним. У рамках зустрічі також обговорюватиметься питання про можливий шлях вирішення конфліктів між політичними лідерами країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На весіллі Анджеліни Джолі і Бреда Пітта будуть слони і поні

Джолі вже не раз говорила, що має намір поступово відійти від кінематографа і зосередитися на своїй діяльності в якості посла доброї волі ООН. У минулому році зірка побувала в Туреччині і Сирії, тепер відправилася в Африку.

Тим часом журналісти помітили, що зараз на руці актриси немає розкішної діамантової каблучки, яку підніс у минулому році Бред Пітт на честь заручин. Тепер на лівій руці Анджеліни красується досить скромна золота прикраса, дуже схожа на обручку.

Тепер таблоїди гадають: невже Джолі і Пітт таки зіграли весілля потайки?

Нагадаємо, в січні з'явилися плітки про таємну церемонію, яка мала місце 25 грудня на карибських островах Теркс і Кайкос. Пізніше з'явилася інформація про наміри пари зіграти весілля в своєму французькому замку Міраваль в кінці травня - після закінчення кінофестивалю в Каннах, на якому Пітт повинен представити свій новий фільм.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі змінила каблучку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути