пʼятниця, 07 травня 2010 15:15

Анджеліна Джолі шантажує Бреда Пітта розривом стосунків

Анджеліна Джолі шантажує Бреда Пітта розривом стосунків

Анджеліна Джолі днями заявила про те, що залишить Бреда Пітта, якщо він не одружиться на ній до її 35-річчя. День народження актриси - 4 червня.

"Ми з цікавістю підслуховували, як під час зйомок Анджеліна розмовляла з Бредом по телефону, - розповідає працівник знімальної групи (Енджі зараз знаходиться на зйомках фільму, де грає головну роль разом з актором Джоні Деппом, - ред.). - Енджі з щирою усмішкою на обличчі поволі і чітко вимовила Бреду фразу: "Одружись на мені до 4 червня, інакше я поїду!"

За декілька днів до цього актриса зробила пропозицію своєму коханому. На такий крок актрису змусили діти.

"Першим, хто почав благати батьків одружитися, був Меддокс, - сказало джерело, близьке до парі. - Пізніше до нього приєдналися Шайло і Захара. А Пакс вважає, що носити обручки - це найкрутіша річ на світі".

В результаті Анджеліна Джолі опустилася на одне коліно перед Бредом Піттом і попросила актора стати її чоловіком. Енджі та Пітт ще самі не вирішили, в якому форматі хотіли б відсвяткувати штамп в паспорті і коли відбудеться ця подія. Але, вочевидь, це трапиться протягом місяця. Точно відомо, що весілля буде скромним. Торжество, швидше за все, пройде на пляжі, куди запросять тільки найближчих.

"Бред і Енджі - досить закриті люди, і вони пишаються тим, що вони скромні і не витрачають грошей даремно", - зазначають в близькому оточенні знаменитої пари.

Нагадаємо, що Пітт і Джолі почали зустрічатися в 2004 році після спільних зйомок у фільмі "Містер і Місіс Сміт". Вони виховують трьох прийомних дітей - п'ятирічну Захару з Ефіопії, восьмирічного Меддокса з Камбоджі і шестирічного Пакса з В'єтнаму. Також у пари є троє біологічних дітей - трирічна дочка Шайло і двійнята Нокс і Вів'єн, яким влітку виповниться два роки.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі шантажує Бреда Пітта розривом стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути