вівторок, 17 травня 2011 17:57

Анджеліна Джолі і Наомі Кемпбелл перебрали спиртного в Каннах
11

Фото: Reuters
Фото: Reuters

У Анджеліни Джолі і Бреда Піта вчора видався непростий день: весь вечір вони позували на червоній килимовій доріжці, а потім відправилися до зали на прем'єру фільму "Древо життя". У цій картині Бред зіграв головну роль, тож природно, що він був у цей вечір головною зіркою. Анджеліна просто супроводжувала чоловіка, проте на неї звалилося не менше напруги - адже вся увага Лазурного берега була спрямована тільки на них. Актриса виглядала бездоганно: шоколадна сукня від Версаче, ідеальна зачіска.

Менш гламурно Енджі виглядала пізно ввечері, коли вони з Бредом вийшли з ресторану L'affable, в якому разом з іншими гостями відзначали прем'єру "Древа життя". Волосся розпатлане, сукня пом'ята, до того ж актриса була напідпитку і намагалась сфокусувати погляд хоч на чомусь. Ледь-ледь за допомогою чоловіка діставшись до лімузину, зірка втомлено відкинулася на заднє сидіння і одразу ж заснула.

А в цей час в іншій частині Канн Владислав Доронін так само транспортував до машини Наомі Кемпбелл. "Чорна пантера" - відома любителька пропустити чарку-другу (кажуть, саме за це вона і не сподобалася мамі Дороніна). А тут такий привід: супермодель тільки що влаштувала успішний показ "Fashion For Relief", організований у допомогу постраждалій від землетрусу Японії. Дефіле під час якого на подіум вийшла 73-річна Джейн Фонда, пройшло з блиском. Так що на вечірці, що послідувала відразу після показу, Наомі змогла нарешті зітхнути спокійно і налягти на спиртне.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі і Наомі Кемпбелл перебрали спиртного в Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути