вівторок, 17 квітня 2012 09:35

Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті оголосили про заручини

Кумири мільйонів - голлівудські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт після декількох років цивільного шлюбу, нарешті, оголосили про свої заручини. Закохані мають намір узаконити свої стосунки. Точна дата весілля не призначена, але друзі пари впевнені, що торжество не за горами.

Зіркова пара заручена, свідченням чому є обручка з величезним діамантом, яку, як повідомляється, обрамлює "галактика менших каменів". Пітт підніс Джолі каблучку і запропонував їй руку і серце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі зізналася, що легко може завагітніти

"Так, це підтверджено і відбудеться в майбутньому. Ми всі дуже щасливі. Бред особисто розробляв дизайн каблучки", - зазначила прес-секретар актора Синтія Петт-Данте. За її словами, діти зірок були "дуже щасливі" дізнатися про цю новину.

Діамантова каблучка Анджеліни була виготовлена ювеліром Робертом Прокопом за ескізами Пітта. "Робота над виробом велася майже рік, Бред хотів, щоб все вийшло ідеально і сподобалося Анджеліні, - повідомив майстер. - Був обраний найчистіший діамант найвищої якості, Пітт особисто спостерігав за усім процесом роботи, починаючи з дизайну і закінчуючи безпосередньо виробництвом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліну Джолі примушують вийти заміж

Нагадаємо, актори не розлучалися з того моменту, як зіграли у фільмі "Містер і місіс Сміт". 48-річний Пітт і 36-річна Джолі живуть у цивільному шлюбі сім років, виховують шістьох дітей, троє з яких прийомні. Незважаючи на численні чутки про можливе весілля, зоряна пара не квапила події, стверджуючи, що взагалі не збирається розписуватися. Якось Пітт зізнався, що "якщо така подія і відбудеться в житті пари, то зроблена вона буде заради дітей, які постійно нагадують про необхідність шлюбу".

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті оголосили про заручини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути