середа, 26 вересня 2012 11:08

Андрій Шевченко полетів до Лондона на пологи до своєї дружини

Андрій Шевченко полетів до Лондона на пологи до своєї дружини
На цьому тижні футболіст втретє стане батьком Фото: uareview.com

Андрій Шевченко втретє стане батьком уже цього тижня. Дружина футболіста, американська модель Кристен Пазік от-от народить. І, як відомо, знову хлопчика. У подружжя вже є 7-річний Джордан та 5-річний Крістіан, повідомляє ТСН.

У телефонній розмові сестра Шевченка розповіла, що сам Андрій вже вилетів до Лондона, де буде біля дружини, аж поки дитина не з'явиться на світ.

"Він тільки туди поїхав. У неї термін на цьому тижні. Але, на жаль, Facebook ще нам не повідомив, коли він з'явиться на світ", - розповіла Олена Шевченко в ефірі програми "ТСН.Особливе", уточнивши, що Крістен Пазік почувається чудово.

Нагадаємо, три роки тому Андрій Шевченко повернувся у київське "Динамо" і переїхав із Лондона до Києва. Його дружина кілька разів прилітала сюди, шукала собі квартиру, але так нічого і не дібрала. З дітьми живе в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко і Крістен Пазік чекають на сина

"Крістен трохи некомфортно в Україні через мовний бар'єр. До того ж ми вирішили, що сини ходитимуть до лондонської школи. Звичайно, ми бачимося рідше, приблизно раз на три тижні по кілька днів. І хоч сім'я для мене дуже важлива, я свій час витрачаю не на неї, а на футбол. Сини впізнають мене на екрані та знають, що я футболіст. Але для мене найголовніше бути для них батьком", - розповідав раніше футболіст.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко полетів до Лондона на пологи до своєї дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути