Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2022 08:25

Андре Тану – 40. Стильні прийоми від дизайнера, який прославив Україну на світових подіумах
10

26 жовтня один із найкращих модельєрів України Андре Тан відзначає ювілей. Дизайнеру, який уперше презентував колекцію для красунь plus-size, виповнюється 40 років.

Gazeta.ua зібрала модні поради зіркового модельєра та розповідає цікаві факти з його біографії.

Справжнє ім'я знаменитості – Андрій Тищенко. Родом зі Слобожанського на Харківщині. До 9 років створював моделі одягу для ляльок молодшої сестри Марини. В 11 років почав займатися на курсах крою та шиття. Тоді й придумав псевдонім Андре Тан (Андре – від імені Андрій, Тан — абревіатура прізвища, імені та по батькові).

"Грошей не було, і я запропонував знайомим моделям угоду: вони дали мені гроші на тканину. А я подарував дівчатам всі речі, які їм сподобалися", — пригадував свій перший показ Тан.

Андре потрапив до Книги рекордів України як наймолодший і перспективний дизайнер країни. Також він запатентував новий напрямок фешн-індустрії за назвою Smart Couture – "комфортна розкіш". І саме цей напрямок сподобався в столиці високої моди – Парижі. А німецькі критики на Berlin Fashion Week назвали Андре найкращим молодим дизайнером одягу pret-a-porte.

26 жовтня один із найкращих модельєрів України Андре Тан відзначає 40 років
Фото: instagram.com/andre_tan_official
Дизайнеру, який уперше презентував колекцію для красунь plus-size, виповнюється 40 років
Андре потрапив до Книги рекордів України як наймолодший і перспективний дизайнер країни
26 жовтня один із найкращих модельєрів України Андре Тан відзначає 40 років
Зараз Тан розлучений. Він перебував у шлюбі з Аліною Харечко майже 9 років. Разом виховували доньку Соню

Зараз Тан розлучений. Він перебував у шлюбі з Аліною Харечко майже 9 років. Разом виховували доньку Соню.

"Для мене дуже важливо, щоб моя донечка Софія виросла гідною людиною, а не просто гарною дівчиною. Я часто їй кажу: "Ти завжди будеш вдягнена у найкращі сукні світу, але важливо те, як ти мислиш". Я не є татом, який інколи з'являється у житті своєї дитини, навпаки – беру активну участь у вихованні донечки. Соня обожнює малювати, вона неймовірний художник. Мені дуже подобається цей творчий процес: коли вона починає малювати, у фарбі все навколо", – розповідав дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три поради Карла Лагерфельда, які вплинули на світ моди

Стильні прийоми від головного дизайнера України

1. Найголовніше, за словами Тана, – це стиль, і кожен повинен мати власний. Дизайнер переконаний, що у 20-30 років можна дозволити собі все, що завгодно. А після 30 – кожна жінка зобов'язана знати, який одяг представляє її у найвигіднішому ракурсі.

"Зараз модно бути немодним. Крім того, зараз модним є все. Немає поганих фігур, є неправильний одяг, який ви неправильно підібрали. Тому індивідуальність та стиль — найголовніше. І не важливо, де ви одягаєтесь: у дорогих бутіках чи у секонд-хенді", – наголошував він.

Немає поганих фігур, є неправильний одяг

2. Модельєр надає перевагу класичним кольоровим поєднанням. Варто поєднувати не більше трьох кольорів. Аби поєднувати більше кольорів, варто мати дуже хороший смак, підкреслив дизайнер.

3. У чоловічому образі варто дотримуватися, аби ремінь був одного кольору зі взуттям. А в жіночому – класичне поєднання, коли колір сумки співпадає з кольором взуття.

4. Вишиванки в моді. І ви можете поєднувати їх із джинсами, джинсовою спідницею, білими штанами. Це завжди виглядатиме актуально. Щодо взуття, Тан радить обрати балетки або кросівки.

5. Є сім ознак, що час оновлювати ваш гардероб. По-перше, це силует і фасон. Якщо речі сидять на вас впритик, це не прикрашає. Важливо, щоб між тілом і одягом був простір хоча б в 1-2 см. Це, за словами Тана, додасть образу легкості. Як мінімум, поєднуйте прилеглий силует з оверсайзом.

Крій, тканина, довжина виробу і посадка також можуть зіпсувати фігуру. Варто приділяти увагу на якість речей, а не його кількості, наголошує Тан.

Зайвим може стати і декор у вигляді паєток та інших аплікацій. Зазвичай такі предмети актуальні лише один сезон, переконаний дизайнер.

Кіт Левчик, який мешкає у Львівській міській раді, зустрічатиме гостей у новій вишиванці від популярного українського дизайнера Андре Тана.

Днями Академія Стилю та Дизайну Андре Тана завітала в гості до "котячого мера", щоб передати йому подарунок. Нову модну сорочку пухнастий отримав після того, як на День Незалежності України не зміг влізти у свою попередню вишиванку.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тану – 40. Стильні прийоми від дизайнера, який прославив Україну на світових подіумах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути