Ексклюзиви
вівторок, 15 червня 2010 17:35

Андре Тан зробить українських стюардес сексуальними (ФОТО)
5

14 червня столичний дизайнер Андре Тан презентував колекцію форми для стюардес однієї з українських авіакомпаній. Показ пройшов на 25 поверсі київського будинку.

"Я хочу, щоб трап літака став подіумом, а стюардеси почували себе моделями. Розробив одяг для бортпровідників, співробітників наземних і повітряних служб, а також – для офісних працівників авіакомпанії. Хочу, щоб всі, хто працює на українських авіалініях, були наймоднішими та найстильнішими", - сказав Андре Тан.

"Першим форму для стюардес розробив Крістіан Діор, потім – Ніна Річі, Крістіан Лакруа, Валентино. Завдяки колекції останнього авіакомпанії вдалося уникнути банкрутства. Стюардес одягли у сексуальний одяг і клієнти почали купувати квитки лише заради того, щоб помилуватися ними", - додав він.

Колекцію Андре Тан створив за 5 місяців.

"Намагався зробити одяг стюардес максимально сексуальним. Розробив для них юбки-олівці, подвійні комірці. Хочу, щоб дівчата виглядали, як на балу. Використовував тільки натуральні еластичні тканини. Для зимової форми – вовняні тканини. Беремо їх на Чернігівському вовняному комбінаті. Так підтримуємо вітчизняного виробника. Із аксесуарів – лише червоні паски та штучні квіти. Ці речі нагадують елементи українського народного костюму. Сукні посадили на шовкову підкладу у горошок. Їх можна носити і навиворіт", - підкреслив дизайнер.

Моделі одягу показували працівники авіакомпанії.

"Для нас головне – комфорт. Коли ми працюємо, багато рухаємося. Важливо, щоб після цього одяг не втрачав свого вигляду. Добре, що Андре Тан зробив подвійні комірці. Вони найшвидше забруднюються. Брудний можна зняти і ще кілька разів одягти сукню", - наголосила стюардеса Надія Нагаєва.

Фото: Тарас Подолян

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан зробить українських стюардес сексуальними (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути