четвер, 04 березня 2010 17:53

Андре Тан у присутності Бреда Пітта торкався до Анджеліни Джолі (ФОТО)
11

Український дизайнер Андре Тан відвідав Британський тиждень моди.

"Цього разу як ніколи було багато знаменитостей і преси. Все зроблено зі смаком і дуже креативно, але незабутнього шоу, як такого, не було", - розповів модельєр.

"Британські дизайнери в принципі економлять на показах", - додав він.

На тижні моди вшанували пам"ять Александра МакКвіна. У залі стояв величезний стенд, де гості писали записки і кріпили до стенду, потім ці записки зберуть і зроблять альбом для сім"ї МакКвіна. Андре Тан також зробив свій внесок і залишив записку зі словами "Ми любимо тебе Саня".

Окрім відвідин тижня моди, українському дизайнерові вдалося викроїти час і побувати в примітних куточках Лондона.

"На цей раз мені повезло з місцерозташуванням готелю, де я зупинився. Я жив біля Букінгемського Палацу, і щодня мав можливість проходити попри резиденцію англійської королеви. Побачив Лондон з висоти пташиного польоту з найбільшого в світі чортовому колеса London eye", - поділився Тан.

Модельєр вперше побував в музеї мадам Тюссо.

"У мене багато раз була можливість, але все не вистачало часу і ось нарешті я зважився. Мене дуже вразив музей, щоправда, як дизайнер я був засмучений тим, як одягнені манекени", - зізнався він.

"Дуже вразила кімната страху, в кімнаті справжні актори-вампіри, які намагалися укусити мене за горло і висмоктати кров. Перед входом відвідувачів навіть спеціально попередили, що акторів бити не можна", - відзначив дизайнер.

Нічне життя теж не пройшло попри Андре.

"У Лондоні була безліч тусовок і мені відкрили двері навіть на найвишуканіші з них, оскільки мене скрізь представляли як відомого українського дизайнера", - розповів модельєр.

"Порадувало знайомство з Гвінет Пелтроу, яка була на вечірці у Нітті Вільямс. Лондон прекрасний у будь-який час доби в будь-яких своїх проявах", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан у присутності Бреда Пітта торкався до Анджеліни Джолі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути