пʼятниця, 26 лютого 2010 15:05

Андре Тан фотографував напівроздягнену неповнолітню дівчину (ФОТО)
7

Український дизайнер Андре Тан одягнув 16-річну дівчину в шкіру, посадив її на барну стійку і сфотографував.

Після вечірки київський модельєр вирішив довести, що талановита людина – талановита у всьому. Для цього він більше двох годин намагався вловити фотооб"єктивом атмосферу закінчення вечірки.

"Я хотів передати стан дівчини, яка після вечірки залишилася наодинці сама з собою, - їй неодмінно хочеться продовження. У нашої моделі це вийшло, не дивлячись на те, що їй всього 16 років і вона навряд чи розуміє цей стан. Образ в цілому вийшов модним і трендовим", - розповів дизайнер.

Це спільний проект модельєра з глянцем. Із тисячі знімків журнал Story обрав лише 11. Особливу увагу журнал приділив тим фотографіям, на яких зображений сам фотограф-новачок. Бути фото-сесійним фотографом Андре Тану сподобалось. Та продовжувати не збирається. Каже, що це важко.

"Одна моя знайома говорила, що не розуміє, за що платять ді-джеям і фотографам. На своєму досвіді я зрозумів, що це міф. Фотографія, це не менш складна праця, аніж створення колекції одягу. Тут важливо, в якому настрої команда, потрібно врахувати всі нюанси, до цього не можна поставитись недбало, потрібна хороша підготовка. Чим добросовісніше ти підготуєшся, ретельніше вивчиш локацію, чим краще продумаєш кожен кадр, тим якісніше все вийде", - підкреслив модельєр.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан фотографував напівроздягнену неповнолітню дівчину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути