понеділок, 29 березня 2021 23:47

Анастасія Приходько в піджаку на голе тіло перерахувала плюси карантину

За період карантину співачка Анастасія Приходько обміркувала важливі речі в своєму житті і цими думками поділилася з підписниками в Instagram.

Для привернення уваги до посту зірка опублікувала відверту світлину. На фото Приходько позує в чорному піджаку на голе тіло.

Автор: instagram.com/prykhodko_official
  Анастасія Приходько в піджаку на голе тіло розказала, як змінилося її життя за час карантину
Анастасія Приходько в піджаку на голе тіло розказала, як змінилося її життя за час карантину

"Мені починає подобається сидіти вдома. Звичайно, мене це лякає в собі, бо я думала що не створена для сім'ї, затишку, домашніх справ. Але ні. Створена ще й як! Я не думала, що вмію розбиратися в документах пов'язаних з податковою. Я не думала, що вмію брати життя на контроль з іншого його боку. Я банально навчилася розбиратися в комунальних платежах, хоча взагалі не знала до карантину що це, і навіщо взагалі мені це знати. Але справа то в тому, що просто стало цікаво всім цим зайнятися", - зізналася співачка.

Приходько похвалилася, що привела до ладу незакінчені справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських захотіла перезавантажитися і запустила реаліті-шоу

"Я позбулася величезної кількості непотрібних мені людей. Починаючи від записної книжки і закінчуючи особистим спілкуванням. Просто давно треба було це зробити, але як завжди не було часу і здавалося, що не так вже це й важливо. А зараз хочу сказати, що це дуже важливо... І так багато в чому. Навела порядок в домі, я з переїзду в будинок багато речей не чіпала, тепер викинула все, що тільки можна Я не люблю коли лежить "на всяк випадок", знадобиться - піду куплю."

Також Анастасія відмітила, що її стосунки з чоловіком покращились.

"Життя, яке ми створили з чоловіком за рік епідемії, тепер зовсім інше. Ми стали більше поважати один одного, любити, переживати, мріяти, і з кожним днем ​​я хочу все більше і більше проводити час з нами. Ми стали іншими. Ми стали кращими. Ми стали сильнішими. Всіх, хто нам заздрив, намагався нас посварити, хто хоч криве слово говорив про мою сім'ю, я прибрала з нашого життя. І все тому, що я це стала чути, бачити, помічати. Тому в епідемії є і свої плюси", - підсумувала Приходько.

Виконавиця 37-річна Джамала представила відеороботу на пісню "Вірю в тебе". Ця композиція входить до її нещодавно презентованого альбому "Ми". Кліп опублікували на офіційному YouTube-каналі співачки.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько в піджаку на голе тіло перерахувала плюси карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути