Ексклюзиви
неділя, 11 квітня 2021 11:24

Анастасія Приходько стала матір'ю втретє

Анастасія Приходько стала матір'ю втретє
Співачка 33-річна Анастасія Приходько стала мамою втрете. При цьому вирішила не розкривати стать і дату народження малюка. Фото: instagram.com/prykhodko_official

Співачка Анастасія Приходько стала мамою втрете.

При цьому 33-річна співачка вирішила не розкривати стать і дату народження малюка. Вона насолоджується роллю багатодітної мами. Радісну новину розповіла в спецвипуску шоу "Маска".

"Ну народила, народила", – сказала Приходько.

Зірка також розповіла, як під час вагітності їй вдавалося відвідувати зйомки шоу "Маска", при цьому не розповісти своїй родині, що вона робить – адже за контрактом всі учасники повинні були тримати в таємниці, що вони герої шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Приходько в піджаку на голе тіло перерахувала плюси карантину

"Я відмовилася від усіх своїх піарників, тому що саме чоловік поїхав на підписання контракту, і вся ця таємниця залишилася в родині", – сказала артистка.

В Анастасії Приходько вже є двоє дітей. У першому шлюбі в 2010 році вона народила дочку. А в 2015 році – сина від другого чоловіка.

Українська співачка Анастасія Приходько брала участі в шоу "Маска" в образі таємничої і голосистої Бабки. Артистка кожного ефіру дивувала своїм вокалом і незвичайним виконанням пісень.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько стала матір'ю втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути