вівторок, 08 січня 2013 12:06

Яна Рудьковська народила сина

Яна Рудьковська народила сина
Хлопчика назвали Олександром Фото: ИТАР-ТАСС

Дружина російського фігуриста Євгена Плющенка продюсер Яна Рудьковська в неділю народила сина. Хлопчика назвали Олександром. Ім'я батьки придумали заздалегідь, ще не знаючи статі немовляти.

"Тримаю зараз на руках сина! Спасибі Господу і моїй Яночці", - написав Плющенко в своєму Twitter. Малюк з'явився на світ в закордонній клініці в переддень Різдва.

Малюк народився вагою 2800 грамів. "Здоровенький! - зізналася щаслива матуся. - Пологи пройшли дуже швидко!"

"Ми дуже щасливі! Перший час з малюком нам будуть допомагати наші мами: моя і Жені. Найголовніше, щоб дитина виросла мужньою. Дуже хочу, щоб наш малюк виріс джентльменом, щоб він був не маминим синочком. Щоб він був у спорті. Я б хотіла, щоб наш спільний син був схожий на тата. Бо Женя для мене - це ідеал чоловіка", - поділилася радістю Рудьковська.

Раніше Плющенко повідомляв, що дуже хоче з сином займатися спортом: "Віддам в три роки на каток, обов'язково поставлю на лід. Але я не хотів би, щоб він став фігуристом! Хочу пізнати для себе новий вид спорту. Можливо, він у нас буде займатися гольфом. Це цікава гра, яка концентрує. Або футбол? Ну і, звичайно, хокей! Я хочу, щоб моя дитина стала спортсменом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Яна Рудьковська розповіла про мертву дитину

Відзначимо, в родині 38-річної Рудьковської та 30-річного Плющенка це перша спільна дитина. Однак у Рудьковської є прийомний син Андрій і рідний - Микола. У Плющенка від попереднього шлюбу з Марією Єрмак росте син Єгор.

Тим часом шанувальники подружжя гадають, який подарунок Плющенко піднесе коханій до народження сина. Зовсім нещодавно, на день народження дружини 2 січня, він презентував їй шикарну каблучку зі смарагдом в формі серця.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути