понеділок, 29 жовтня 2012 13:57

Американську співачку на смерть збив автомобіль

Американську співачку на смерть збив автомобіль
Актриса не дожила пару днів до свого 33-річчя Фото: russia.ru

Популярна виконавиця і акторка Натіна Рід загинула під колесами автомобіля. Зірка R&B не дожила буквально пари днів до свого 33-річчя.

Популярна американська виконавиця й акторка Натіна Рід загинула в результаті автомобільної аварії. Трагедія трапилася буквально днями в штаті Джорджія. 32-річну актрису збив автомобіль, коли вона переходила вулицю. У неділю, 28 жовтня, поліція округу Гвіннет підтвердила, що Натіна Рід померла від травм у лікарні.

Цікаво, що в поліції міста Атланти встановили, що водій не винен в аварії і проти нього не будуть висуватися звинувачення. Подробиці ДТП не повідомляються. Популярна виконавиця не дожила всього пару днів до свого 33-річчя.

Натіна Рід народилася 28 жовтня 1979 року в Нью-Йорку. Акторська і музична кар'єра Натіни Рід почалася в 1999-му. З 2001 року Натіна перебувала в цивільному шлюбі з афроамериканським репером Рікардо Брауном, чий сценічний псевдонім звучить як Kurupt, від якого в 2002 році народила свою єдину дитину - сина Трена Брауна. Однак стосунки довго не протривали - в 2003-му пара розпалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подруга Ірини Білик, яка загинула в автокатастрофі, заснула за кермом

Натіна Рід відома перш за все своєю участю в американській R&B групі Blaque - музичному тріо, пік популярності якого припав на 1990-ті роки. Вона також знялася в декількох фільмах і телепроектах. Варто відзначити її роботу в картині "Слідопит", де головну роль зіграла відома актриса Кірстен Данст. У фільмі розповідалося про протистояння двох груп підтримок, які відчайдушно боролися за перше місце в чемпіонаті серед черлідерів. Натіна Рід виконала роль подружки предводительки групи підтримки, яка протистояла команді героїні Кірстен Данст.

Зараз ви читаєте новину «Американську співачку на смерть збив автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути