пʼятниця, 13 липня 2012 11:57

Американка вимагає у Джастіна Бібера $9 млн за проблеми зі слухом після його концерту

Американка вимагає у Джастіна Бібера $9 млн за проблеми зі слухом після його концерту
Коментарі співака або його представників не наводяться Фото: Global Look Press

Американка, у якої почалися проблеми зі слухом після відвідування концерту канадського співака Джастіна Бібера, подала проти нього позов з вимогою відшкодування збитку в 9,23 мільйона доларів, повідомляє портал TMZ.

Згідно з позовною заявою, Стейсі Вілсон Беттс разом з дочкою відвідала концерт Бібера в місті Портленд американського штату Орегон 14 липня 2010.

На думку жінки, фанати, які побачили свого кумира на сцені, занадто бурхливо виражали свої емоції гучним вереском. Сам співак лише посилив цей ефект, сівши в металеву "гондолу" у формі серця і відправившись "літати" над фан-зоною.

"(Бібер) створив хвилю з крику, пересуваючись від однієї частини концертного майданчика до іншої, а потім ще й "підігрівав" кричущу публіку, роблячи різкі рухи руками вгору", - йдеться в позові Беттс.

Через занадто гучні звуки слух жінки сильно постраждав - зараз її переслідує шум і свист у вухах, які заважають їй спати. Також вона страждає і від інших проблем зі слухом.

Коментарі співака або його представників не наводяться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Бібер подав скаргу на папараці, через якого його оштрафувала поліція

Вісімнадцятирічний Джастін Бібер отримав популярність після появи роликів в YouTube, в яких він виконував пісні власного творіння в стилі RnB. До теперішнього часу артист записав три альбоми, які розійшлися загальним тиражем в 15 мільйонів екземплярів.

У серпні минулого року Бібер, популярний серед школярок, отримав нагороду Video Music Awards американського музичного телеканалу MTV в номінації "Краще чоловіче відео року". Проте за даними інтернет-видання AskMen.com, виконавець займає перше місце в рейтингу найбільш обридлих медіаперсон: про нього хотіли б забути 47% респондентів.

Зараз ви читаєте новину «Американка вимагає у Джастіна Бібера $9 млн за проблеми зі слухом після його концерту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути