пʼятниця, 11 травня 2007 09:38

Американці заморозили прийомного сина з Росії в підвалі

Американці Роберт і Бренда Метні були засуджені до чотирьох років тюремного висновку у зв"язку із смертю їхнього прийомного сина Віктора, взятого з російського притулку сім років тому.

43-річний Роберт і 42-річна Бренда з травня 2004 року відбувають 10-річні терміни за жорстоке поводження з дитиною. В рамках нинішнього процесу обвинувачені порозумілися з суддею, вперше зі смерті хлопчика в жовтні 2000 року визнавши себе винними. Натомість термін їхнього первинного ув"язнення був скорочений до семи років.

Дружини Метні, ревні християни, що мають чотирьох біологічних синів, в грудні 1999 року всиновили шестирічного Віктора і двох його чотирилітніх братів-близнят. Через десять місяців після прибуття в США його доставили в лікарню з температурою 28,4 градуса і зупинкою дихання, там він помер через два дні.

Причиною смерті було названо переохолодження, на тілі дитини були також знайдені численні порізи і синці. За даними слідства, Віктора замкнули на ніч в неопалювальному підвалі для покарання. Спочатку приймальні батьки заперечували, що залишили його там на ніч, і називали причиною смерті якусь рідкісну форму розладу травлення, яку дитина нібито підхопила ще в Росії.

В 2004 році присяжні визнали подружжя винним в тому, що вони не надали Віктору належного лікування, зловживали тілесними покараннями і замкнули його в підвалі. Підсудні опротестували вирок, проте за новою угодою вони відмовилися від апеляції. Після суду близнята (брати загиблого) були усиновлені матір"ю Роберта Метні, що проживала окремо від сім"ї сина, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американці заморозили прийомного сина з Росії в підвалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути