пʼятниця, 06 травня 2011 12:50

Амадор Лопес схуд на 15 кг за два місяця
5

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Хореограф Амадор Лопес наприкінці квітня зняв кліп на пісню "PASION". Композицію написали учасники гурту "Румберос" — сам Амадор, його дружина Світлана і танцівник Олег Серафін. Заради зйомок кліпу Амадор Лопес схуд на 15 кілограмів.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua після зйомок.

"2 місяці сидів на дієті. Відмовився від хліба і солодкого. У чай і каву не додавав цукру. За день випивав 3 літри води. Тричі на тиждень займався у тренажерному залі, ходив у басейн і сауну. За 2 місяці скинув 15 кілограмів", - сказав він.

Ранок Амадор починав зі склянки води з соком половинки лимона.

"На сніданок їм знежирений сир чи відварений рис. Випиваю настій шипшини. На обід — відварену рибу чи м'ясо. Вечеряю кефіром і фруктами. Протягом дня пив фреші — апельсиновий, ананасовий та мандариновий. Вранці надавав перевагу зеленим овочам, вдень — оранжевим", - розповів він про свою дієту.

Зупинятися на цьому результаті танцівник не збирається — хоче скинути ще 10 кілограмів.

"Через зайву вагу почалися проблеми зі здоров'ям, бо виникало додаткове навантаження на спину. Вирішив почати здоровий спосіб життя. До літа хочу скинути ще кілька кілограмів", - поділився Лопес.

Зараз ви читаєте новину «Амадор Лопес схуд на 15 кг за два місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути